Az Arsenal elszenvedte 3. vereségét is a bajnokságban, és ezzel még nem is lenne gond, ha nem az 5. fordulóban tartanánk, de ott tartunk.

Az Arsenal úgy utazott az Ewood Parkba, hogy szeretnének elkezdeni egy új győzelmi sorozatot.

A mérkőzés ennek megfelelően kezdődött. Már az első pillanattól kezdve nyomás alatt tartottuk a Blackburn védelmét, és jöttek a jobbnál jobb helyzetek, míg nem egy remek Song passz után Gervinho szerezte meg a vezetést a 10. percben. Ekkor mindenki azt hitte, hogy igen ez a meccs meglesz... (na ja). Ezután folytatódott ugyanott a mérkőzés, ahol abba maradt. Támadott az Arsenal ismét helyzeteket kialakítva, de a 25. percben szinte a semmiből eggyenlített a Rovers. Semmi baj... a mérkőzés megy tovább. 34. percben Arteta ismét megszerezte a vezetést az Arsenal számára egy szép találattal. Ez az eredmény megmaradt az első félidőben.

A 2. félidőben egy másik Blackburn jött ki a pályára, egy sokkal elszántabb, tudatosabb, és összeszedetteb csapat, amit az Arsenal nem tudott követni. Az eredménye az lett, hogy a Blackburn az 50. percben kieggyenlített, az 59. percben pedig a vezetést is megszerezte. Itt még az optmistább szurkolók reménykedhettek, hogy az Arsenal képes lesz megfordítani a mérkőzést, ám a 69. percben Koscielny öngóljával megduplázódott a külömbség a két csapat között. Ezekután hiába játszott jobban az Arsenal, már csak a szépítésre futotta az energiájukból, hisz Chamakh a 85. percben betalált Van Persie beadásából. Az eredmény így 4-3 ra módosult, és a mérkőzés végén a Blackburn csapat örülhetett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (566)

13 éve
Törölt felhasználó
ericsson!
sajnos nem.
ha kisebb akkor nem tudja elfejelni :D
13 éve
Törölt felhasználó
aron21! 1 centi + az 5 centi vastag kapufa. Szóval úgy 6-7 centin múlott. Miért nőttél ilyen nagyra Mertesacker ???? Ha kisebb vagy akkor ez bemegy :D
13 éve
Törölt felhasználó
Athlon: Egyet értek veled!!!! Ez még csak az első meccse volt egyre jobb és jobb lesz engem nagyon megfogott Satnos....Hihetetlen jó vétel volt..!!!!
13 éve
Nekem is tetszett Santos játéka, de Gibbsé sem rossz! Andre tud beadni, meg ilyenek, az meg hogy b-beragadt egyszer-kétszer a lescsapádba, tudjuk be annak, hogy most volt az első meccse hónapnyi kihagyás után.
13 éve
Törölt felhasználó
Santos egy rendkívül jó játékos..Nálam ő az első számú...!!!!

Szólj hozzá