Arséne Wenger úgy véli, hogy Laurent Koscielny a jövőben még jobban fog teljesíteni annak ellenére, hogy a francia így is remek meccseken van túl: a Dortmund ellen a keddi BL-mérkőzésen majdnem hibátlanul szerepelt a pályán.

Miután a tavalyi évadban 43-szor játszhatott, hajlamosak lehetünk elfelejteni, hogy Koscielny mindössze a második évadát tölti a Premier Ligában, ráadásul azt megelőzően mindössze egy szezont húzott le a francia elsőosztályban, a Lorient színeiben.

Arséne Wenger nem győzte dícsérni a francia védőt.

"Az a tény, hogy az Arsenalt megelőzően csak rövid ideig volt tagja olyan csapatnak, amelyik az élvonalban játszott, csak azt jelzi, hogy mennyi potenciál rejlik még benne. Úgy vélem, hogy nagyszerű középső védővé fog válni." - mondta Wenger.

"Mindig is úgy gondoltam, hogy óriási lehetőség van benne, s ennek a jelét folyamatosan mutatja ebben az idényben. Hihetetlen játékossá vált, a Dortmund elleni meccs utolsó 20 percében bemutatott játéka egyszerűen hihetetlen volt."

"Nagyon egyszerűen oldja meg a dolgokat, és gyors, ráadásul jól olvassa a játékot. Mint minden védő, aki először játszik Angliában, őt is sokkolta az angol liga intenzitása, de most már teljesen átváltott az itteni stílusra, és hozzászokott az itteni játékrendszerhez."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (41)

13 éve
Törölt felhasználó
Walcottnak meg is volt az eredménye... Fabregas meg, Fabregas. :)
13 éve
Törölt felhasználó
Almunia
Fabregas és Walcott hány évesen kezdett játszani? Szal vannak kivételek, simán le lehetne ültetni legalább kispadra..
13 éve
Törölt felhasználó
Csak hát a Szenteknél alap ember volt 17 évesen és 10 gól fölött végzett a Championship kemény küzdelmeiben!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Igaz , igaz!!
13 éve
Törölt felhasználó
arsenalklmo8 Chicarito nem 18 éves tudtommal, hanem 23, és ez nagy különbség. Ilyen hamar nem szabad neki egy 30+-os szezont lenyomni. Szépen, lassan kell beépíteni szerintem.

Szólj hozzá