Arséne Wenger a Blackburn Rovers elleni mérkőzés előtt közölt egy-két információt a csapat sérültjeivel kapcsolatban.

Az Arsenalnak jelenleg négy sérült játékosa van, közölük egyedül Aaron Ramseynek van esélye, hogy ott legyen a szombati bajnokin, miután Wenger elmondta, hogy a wales-i középpályásnak volt egy vizsgálata csütörtökön, s ennek alapján pénteken már edzeni is fog.

Thomas Vermaelen Achillese jól gyógyul, a nemrégiben egy beavatkozáson is átesett belga védő ugyan még csak a konditeremben edz, de hamarosan már a pályára is visszatérhet, ennek a legvalószínűbb időpontja a következő válogatott találokzók utáni első bajnoki, október 16-án, a Sunderland ellen.

Jack Wilshere-ről nem tudott érdemi információt megosztani az Arsenal menedzsere, ugyanis az angol középpályás lábán még még mindig védőgipsz található, s majd csak annak az eltávolítása után tudnak majd mondani valamit az orvosok - nagyjából négy hét múlva.

Abou Diabyról továbbra sincs semmi hír.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
Aron21: van igazság abban amit leírtál, Jacknek könnyebb dolga volt ezt aláírom Én is.De Én akkor is többet várok el Ramseytől a közeljövőben!
13 éve
FanofArsenal! Nem miatta, csak akkor írunk, amikor 1) van miről írni, 2) van mikor írni.
13 éve
Törölt felhasználó
ohh Verma vazzeg.... Most már mindig csak két 3 hetet számolhatunk vele??
13 éve
Törölt felhasználó
FanofArsenal, mert mindenki túl sokat vár el tőle! Hiába iszonyatos tehetség, azért csak egy 19 éves gyerek, aki fél éve épült fel a súlyos sérüléséről és mindenki tőle várja, hogy egy ekkora csapatot irányítson ennyi idősen. Wilsherenek azért ment ennyire a berobbanás, mert nemvolt ekkora nyomás rajta, persze ezzel nem akarom lekicsíteni az angol érdemeit, de tavaly év elején, senki sem várt tőle annyit, mint most Ramseytől.
13 éve
Törölt felhasználó
Egyébként Ez a sok hír ,mind Tribbiani miatt van ?! :D :D

Szólj hozzá