Hírek /

Ramsey akár már a hétvégén is játszhat

Arséne Wenger a Blackburn Rovers elleni mérkőzés előtt közölt egy-két információt a csapat sérültjeivel kapcsolatban.

Az Arsenalnak jelenleg négy sérült játékosa van, közölük egyedül Aaron Ramseynek van esélye, hogy ott legyen a szombati bajnokin, miután Wenger elmondta, hogy a wales-i középpályásnak volt egy vizsgálata csütörtökön, s ennek alapján pénteken már edzeni is fog.

Thomas Vermaelen Achillese jól gyógyul, a nemrégiben egy beavatkozáson is átesett belga védő ugyan még csak a konditeremben edz, de hamarosan már a pályára is visszatérhet, ennek a legvalószínűbb időpontja a következő válogatott találokzók utáni első bajnoki, október 16-án, a Sunderland ellen.

Jack Wilshere-ről nem tudott érdemi információt megosztani az Arsenal menedzsere, ugyanis az angol középpályás lábán még még mindig védőgipsz található, s majd csak annak az eltávolítása után tudnak majd mondani valamit az orvosok - nagyjából négy hét múlva.

Abou Diabyról továbbra sincs semmi hír.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

9 éve
Törölt felhasználó
Aron21: van igazság abban amit leírtál, Jacknek könnyebb dolga volt ezt aláírom Én is.De Én akkor is többet várok el Ramseytől a közeljövőben!
9 éve
FanofArsenal! Nem miatta, csak akkor írunk, amikor 1) van miről írni, 2) van mikor írni.
9 éve
Törölt felhasználó
ohh Verma vazzeg.... Most már mindig csak két 3 hetet számolhatunk vele??
9 éve
FanofArsenal, mert mindenki túl sokat vár el tőle! Hiába iszonyatos tehetség, azért csak egy 19 éves gyerek, aki fél éve épült fel a súlyos sérüléséről és mindenki tőle várja, hogy egy ekkora csapatot irányítson ennyi idősen. Wilsherenek azért ment ennyire a berobbanás, mert nemvolt ekkora nyomás rajta, persze ezzel nem akarom lekicsíteni az angol érdemeit, de tavaly év elején, senki sem várt tőle annyit, mint most Ramseytől.
9 éve
Törölt felhasználó
Egyébként Ez a sok hír ,mind Tribbiani miatt van ?! :D :D

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek