Nehéz feladat következik a csapat számára, hiszen a regnáló német bajnok otthonában teszünk látogatást a mai este folyamán, s remélhetőleg nemcsak körülnézni megyünk a csodálatos Signal Iduna Parkba, hanem elhozzuk mindhárom pontot a darazsak otthonából.

Mint már említettem, nagyon nehéz 90 perc elé nézünk, hiszen a Dortmund hasonló csapat mint a miénk, kinevelte fiataljait, s most ők repítik a szekeret. Igaz karmesterük Nuri Sahin eligazolt a nyáron a Real Madrid gárdájába, azonban az ő szerepét tökéletesen átvette a német Mario Götze, aki biztosan sok fejfájást fog okozni védőink számára. Aztán ott van a csapat mellett régóta kitartó kapus Roman Weidenfeller is.

A mi oldalunkon lesz változás a hétvégéhez képest, hiszen ismét játszhat Gervinho és Song is, azonban Ramsey és Rosicky nem lesz ott a pályán, sérüléssel bajlódnak. A két új sérült mellett továbbra is hiányzik a középpályás Jack Wilshere valamint a védő Thomas Vermaelen. Azonban pályára léphet élete első BL mérkőzésén Mikel Arteta, s a német égimeszelőre Per Mertesackerre is nagy szerep fog hárulni egykori állandó ellenfeleivel szemben. Továbbá ott van a bizonyítási vágy Wojciech Szczesnyben is, aki többször is lenyilatkozta a héten, hogy meg akarja mutatni a válogatott csapattársainak, hogy igenis jó kapus (ti. többen is cikizték a machesteri 8-2 után)

A várható kezdőcsapat: Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Song, Frimpong, Walcott, Arteta, Gervinho - van Persie

Jó szurkolást az esti mérkőzéshez! GO GUNNERS!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (48)

13 éve
Törölt felhasználó
Srácok van Match Pub is! :D
13 éve
Törölt felhasználó
Reménykedjünk, hogy Kosinak nem lesz baja... :S
13 éve
Törölt felhasználó
Húú de nézitek a meccset, hogy ennyire ki van itt minden halva! :) Sagna életet mentett... össze kéne kapnunk magunkat!
13 éve
Törölt felhasználó
13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon össze kéne kapni magunkat, középpálya még labdához se ért kb...

Szólj hozzá