Rengeteg helyen használják ezt a szót, angol megfelelőjeként Reborn, utalván a mai napra, és legfőképpen az elmúlt időszakra. Wenger, mint tudjuk azt mindannnyian nagyon jól, kerek 5 embert vásárolt az átigazolási időszak végén, sőt , ebből az 5 emberből 2-2 az utolsó két napon érkezett. Ebből leszűrhetjük, hogy a mester nem csak hogy akart, és nem vert át minket, soha nem művelt még le ilyen kaotikus átigozális időszakot. 

5 emberrel bővült a keret : Park Chu-Young, André Santos, Per Mertesacker, Yossi Benayoun és Mikel Arteta...5 ha nem is remekül, de jól csengő név, és a név mögött áll még egy nagyon fontos tényező a játékosokat és az Arsenalt nézve...az életkor... egytől egyig messze átlépték a 20-as határt, ami annyit jelent, kellően meg vannak toldva minőséggel és tapasztalattal. Én azt mondom, azonnal nem várjunk teljesítményileg csodát, de annyi biztos, hogy magabisztosabbak lehetünk mint a Manchester ellen. 

Sérülések és eltiltások : Gervinho, Song , és Jenkinson, ők eltiltás miatt kerültek a várakozóba. A partonalon kívül lesz még Wilshere, Diaby, Vermaelen, valamint elképzelhető, hogy Rosicky is. Ők mind sérülés miatt, valaki kisebb, valaki nagyobb problémából kifolyólag...tulajdonképpen inkább mind komolyabb ügy miatt, kivéve a cseh játékmester, ő lehet, hogy játszhat a mai napon.

 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Frimpong, Ramsey, Arteta, Walcott , Arshavin, Van Persie (C)

Pad:

Fabianski, Santos, Djourou, Benayoun, Chamakh, Park

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek Jó szurkolást kívánunk!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés legjobb játékosára!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (552)

13 éve
Törölt felhasználó
...gyengébbik lábával:D már ha van neki olyan
13 éve
Törölt felhasználó
köszönöm az infot a poszterhez.. ;) amúgy visszanéztem arshavin gólját többször is és az egy dolog, hogy a kapus hibázott, de szerintem akárki akkor sem rúgta volna be azt a gólt, ha szöget nézzük..arshavin hidegvérrel és nyelvet öltve pontosan berúgta :p
13 éve
Törölt felhasználó
FanofArsenal igen ez lenne az idealis de amennyire szereti AW Walcott-ot szerintem Song mellett Arteta lesz es kozepen Arshavin, szelen Walcott Gervinho.
13 éve
Törölt felhasználó
Szczesny, Sagna, Mertesacker,Koscielny,Santos-Song,Frimpong-Arteta,Arshavin-Gervinho ,Persie szerintem ideális kezdő!
Walcott ,Park ,yossi a cserejelöltek!

Szólj hozzá