Arséne Wenger a Swansea elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján cáfolta, hogy az átigazolási szezon utolsó két napjában leigazolt öt játékos a 8-2-es vereségre lenne a válasz, amit az Arsenal a Manchester Unitedtől szenvedett el az előző fordulóban.

Mint ismeretes, az Arsenal öt új játékost igazolt - négyet véglegesen és egyet kölcsönbe - a harmadik forduló óta, s közülük sokan pályára is léphetnek majd a Swansea elleni bajnokin.

"Néhány új érkező, nevesen Santos és Park azért jött, mert a helyükről mentek el játékosok a csapatunkból, mint Traoré és Bendtner." - mondta Wenger, majd hozzátette:

"A többiek pedig azért érkeztek, mert tudtuk azt, hogy Vermaelent műteni kell, valamint mert egyelőre még mindig nem számíthatunk Diabyra és Wilshere-re."

"A középpályára például rettentő kevés emberünk volt, ide pedig elengedhetetlen volt az erősítés, mert a következő hetekben a bajnokság mellett becsatlakozunk a Ligakupa küzdelmeibe, ezen kívül folytatódik a Bajnokok Ligája is. Nagy keretre volt szükségünk."

"Az öt játékoson túl nem álltunk közel ahhoz, hogy leigazoljunk egy hatodikat is. Ők öten voltak a listánkon, s persze voltak más jelöltjeink is, őket tudtuk leigazolni. Öt új igazolás az utolsó négy napon, eléggé zsúfolt fél hetünk volt."

"Mindannyian remek játékosok, a segítségükkel megvalósíthatjuk az elképzeléseinket a szezonra nézve. Ez egy remek csapat, főleg az erősítést követően. A tudásuk és képességeik megkérdőjelezhetetlenek, s ezt a következő meccseinken igyekszünk majd bebizonyítani."

Az öt új érkező közül egyedül Park Chu-Young nem lehet majd ott a Swansea ellen, a dél-koreai csatárnak kisebb gondjai akadtak a munkavállalási engedélyével, de valószínűleg hamarosan megoldódnak a gondok.

Per Mertesacker és Mikel Arteta várhatóan a kezdőben, míg Yossi Benayoun a padon kaphat majd helyet. Andre Santosról Wenger azt mondta, hogy a nyári Copa America miatt még nem eléggé fitt, így várhatóan Kieran Gibbs kezd majd a szombati bajnoki fordulón.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

13 éve
Törölt felhasználó
Zac05! Blablabla... :blank:
13 éve
Törölt felhasználó
nem semmi csapatunk lenne most ha nasri és fabregas is maradt volna, és melléjük érkeztek volna ezek a játékosok
13 éve
Törölt felhasználó
http://www.arsenal.com/news/news-archive/yossi-benayoun-in-arsenal-colours-pictures

Benayoun arsenal mezben!Ha valaki nem látta volna még.

Edzés a Swansea ellen ,de nem látom Nasrit és Fabregast,Ti nem tudok róluk valamit?
CSak nem eligazoltak?:D:D
Na ez egy vicc lett volna,am mondhatni pótolva lett pár porszt,bár azt nem értem Santos miért Traore helyére jött ha elment Clichy és ő volt az első számú:D
Mert Wenger azt mondja Traore távozása miatt vette Santost:D Érdekes!...
Nem baj a lényeg h lett egy elég bitang bal védőnk aki felfutásokba és támadásokba is sokkal többet tud segíteni mitn a beszürkült,Clichy,akinek kicsit uncsi volt a játéka már,bár nagyon szerettem!
Bár valljuk be azt is Ashley Cole jobb volt mint Clichy!
13 éve
Törölt felhasználó
Nyertem mixen 2500at, fel is fogom rakni a Dortmund - Arsenal Vendégre. Ha bejön megörvendeztetem magamat egy vendég mezzel és még ők is jól járnak! :)
13 éve
Törölt felhasználó
méghogy nem pánikból történtek az igazolások..... akkor miért nem vettünk elöbb?? muszály volt megvárni az MU fiaskót! azt meg h azért igazoltál kh-t meg védőt mert verma wilshere sérült azt naon nem reklámoznám!! wenger már ígyis kihúztad a gyufát ne tetézd a bajt!!!! a földön járó szurkolók már amugy se hisznek neked!!!

Szólj hozzá