A Swansea elleni szombati bajnoki meccsünkön az alábbiak szerint alakulhat a csapatunk felállása:

-Sérültek:

Diaby és Wilshere mindketten bokasérüléssel bajlódnak. Vermaelen a héten ment át a műtétjén, ami jól ment. E három játékos mellett Rosicky sem biztos, hogy bevethető lesz, a cseh játékos kihagyta a keddi, Ukrajna elleni barátságos válogatott mérkőzést, a térdére kapott egy rúgást még korábban. Az ő játéka attól függ, hogy hogyan tud teljesíteni a pénteki edzésen.

-Wilshere sérüléséről bővebben:

Wilsherenek csonthártya gyulladása van, már bő egy hónapja van gipszben a lába. Wenger elmondta, hogy a világ legjobb specialistái dolgoznak az ügyön, de nincs könnyű dolguk, mert nagyon különleges és szokatlan Wilshere problémája. A játékos elmondása szerint először az Anglia-Svájc válogatott mérkőzésen jelentkezett a sérülése, a tavalyi szezon után lezajlott meccsen, bár már voltak ilyen tapasztalatai évekre visszamenőleg is. Mindenki azt gondolta, hogy majd magától elmúlik, de a fájdalom egyre inkább visszajött, míg nem az Emirates Kupára teljesen elviselhetetlenné vált.

-Gibbsről és Walcottról:

Mindketten bevethetőek, fittek és keményen dolgoznak az edzéseken. A többi játékos is jó formában van, akik szerdán tértek vissza a válogatottbeli meccseikről. Emmanuel Frimpong eltiltása is a múlté.

-A többi játékos bevethetőségéről:

Song és Gervinho az utolsó meccsükön lesznek eltiltva azt követően, hogy a szezonnyitó Newcastle elleni mérkőzésen piros lapot kaptak. Egy mecces eltiltása Carl Jenkinsonnak van ezúttal, ő kapott kétszer sárga lapot a Manchester United ellen. Squillaci vádliproblémája még nem jött teljesen helyre. Andre Santos pedig azért nem biztos, hogy kezd, mert nemrégiben térhetett vissza az edzésekre a Copa Americáról.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

13 éve
Törölt felhasználó
Több meccsen is láttam Santost játszani, és szerintem sokkal jobb Gibbsnél, a támadásokat remekül segíti, és a védőmunkája is jó. Gibbs ellenben jól támad, de nem olyan technikás és a védőmunkáján is volna mit csiszolni. Középen a kosi-verma párost preferálom, de vermaelen hiányában nem csodálnám,ha nem per, hanem djourou kezdene, ugyanis Mertecasker állítólag pocsékul játszott a lengyelek ellen.
13 éve
Törölt felhasználó
off! A transfermarkt.de már 20 millió euróra taksálja Jack árát!( csak az érdekesség kedvéért! )
13 éve
Én nem Santos ellen beszélek, mert én rá nyomtam a szavazatot az oldalon, de óvra intek mindenkit attól, hogy két 5 perces Youtube videó után eredményt hirdessünk, hogy ki Arsenal-kvaliti meg ki nem. Gibbsszel semmi gondunk nem lehet, jól csinálja a dolgát, csak sokszor sérült és ezért jó, hogy Wenger vett egy minőségi bal hátvédet is. Max. egy rotációt tudok elképzelni, de ha AW nem akarná Gibbs-t az állandó kezdőbe nevezni akkor minek adta volna el Clichyt?
13 éve
Törölt felhasználó
Sérülésektől és eltiltásoktól eltekintve én még mindig a Sagna, Koscielny, Vermaelen és Gibbs alkotta védőnégyest tekintem első számúnak (csak magánvélemény).
A "nem Arsenal szintű játékos" kifejezést ki nem állhatom, ennél többet nem is szeretnék ehhez hozzáfűzni... >:-(
13 éve
Törölt felhasználó
Pistike! Remélem ugy van ahogy mondod és Santos-Verma-Per/kosi-Sagna hátsó alakzat rettegett lesz!

Szólj hozzá