Végre jó hírekkel is szolgálhat majd Arséne Wenger a sérüléseket illetően, azok után, hogy Thomas Vermaelen és Jack Wilshere hónapokig kidőlt a sérüléseik miatt, ugyanis megbízható sajtóértesülések szerint mind Theo Walcott, mind Kieran Gibbs felépültek és ott lesznek a Swansea elleni mérkőzésen.

Walcott egy apró sérülés, illetve elővigyázatossági okok miatt hagyta ki a keddi, Wales elleni EB-selejtező meccset, de lényegében már akkor is tudvalevő volt, hogy visszatérhet a szombati mérkőzésre.

Kieran Gibbs az Udinese elleni BL-rájátszás kör odavágóján sérült le, az Emirates-beli mérkőzés második félidejére már nem is jöhetett ki. A fiatal bal szélső védő ínsérülése azonban immáron a múlté, s már az egész héten a csonka csapattal edzhetett Londonban.

Az ugyanakkor még nem eldöntött tény, hogy Gibbs, vagy Andre Santos fog-e majd kezdeni a Swansea ellen, a Mirror értesülései szerint a brazilnak van több esélye erre a posztra.

Az új érkezők közül Artetának és Mertesackernek van még jó esélye bekerülni a kezdő tizenegybe, de várhatóan Park Chu Young és Yossi Benayoun is a keretben lesznek a szombati mérkőzésre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

13 éve
Törölt felhasználó
narshacky! Így van, Song és Gervinho a Swansea meccs utáni fordulóban már visszatérhetnek, ahogy Jenkinson is!
13 éve
Törölt felhasználó
gabee19! Igazad még nem nyertünk ez lesz a 4. meccsünk a bajnokságba, de rotáljunk...., ha már most rotálni kell akkor novemberre elfogy a csapat. :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
Gervinho meg Song mikor játszhat, a következő bajnokin ?
13 éve
Törölt felhasználó
Örülök hogy ők ketten hamar felépültek,de rossz érzés fog el ha Verma és Jack sérülésére gondolok! Viszont ez a két játékos ide vagy oda ,szombaton nyerni kell! A legjobban Arteta bemutatkozását várom!! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Azt sajnos nem tudtam úgy tudtam hogy sérült...na mind1:)

Szólj hozzá