Kedd reggel több forrás is úgy értesült, hogy Thomas Vermaelen az elmúlt napokban átment egy orvosi beavatkozáson az újabb sérülése miatt.

A belga játékos az előző szezon nagy részét kénytelen volt az alapvonalon túl tölteni, egy Achilles-sérülés következtében, ugyanis sem az Arsenal orvosai, sem a specialisták nem tudták, mit tegyenek Vermaelen jobb lábával. A védő operációját így hónapról-hónapra halasztgatták, végül januárban kés alá fekdüt, s még májusban visszatérhetett.

A hírek szerint most Vermaelen ismét ugyanazzal a sérüléssel küzd, de most a bal lábában. Az Arsenal ugyanakkor nem tétovázott, így ugyanahhoz a svéd specialistához küldte el, aki tavaly is kezelte a játékost.

A beszámolók szerint azonban, így, hogy Vermaelent most gyorsan beoperálták, a játékosnak 'mindössze' két hónapot kell kihagynia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

9 éve
Törölt felhasználó
Jó hírnek tűnik,hivatalos oldalon!

"Centre back Thomas Vermaelen is expected to be back in training with the first-team squad in around a month."
9 éve
Törölt felhasználó
nem hiszem el má megin de merte sztem nagyszerűen pótolja majd
9 éve
Törölt felhasználó
Komolyan mondom ez az egész csapat selejtekből áll. Ez már nem normális. Amatőrként nem sérülök meg ennyiszer, pedig sok a favágó nyomorék. Ő meg profi és ennyi idősen még mindig ennyire sérülékeny? Már ifi korában meg kellett volna műteni ha rendellenesség van a lábában...
9 éve
Törölt felhasználó
Robin1114! Gondolom egy egészséges testrészt (jelen esetben Vermaelen jobb lábáról van szó) csak úgy nem műtenek meg, mert esetlegesen később probléma lehetne vele... Nyilván a te manduládat sem veszik ki, ha nem fáj, viszont van akinek állandó problémája van vele.
9 éve
Törölt felhasználó
nah egyre jobb.... még jó h két védő jött...

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek