Kedd reggel több forrás is úgy értesült, hogy Thomas Vermaelen az elmúlt napokban átment egy orvosi beavatkozáson az újabb sérülése miatt.

A belga játékos az előző szezon nagy részét kénytelen volt az alapvonalon túl tölteni, egy Achilles-sérülés következtében, ugyanis sem az Arsenal orvosai, sem a specialisták nem tudták, mit tegyenek Vermaelen jobb lábával. A védő operációját így hónapról-hónapra halasztgatták, végül januárban kés alá fekdüt, s még májusban visszatérhetett.

A hírek szerint most Vermaelen ismét ugyanazzal a sérüléssel küzd, de most a bal lábában. Az Arsenal ugyanakkor nem tétovázott, így ugyanahhoz a svéd specialistához küldte el, aki tavaly is kezelte a játékost.

A beszámolók szerint azonban, így, hogy Vermaelent most gyorsan beoperálták, a játékosnak 'mindössze' két hónapot kell kihagynia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

13 éve
Törölt felhasználó
Jó hírnek tűnik,hivatalos oldalon!

"Centre back Thomas Vermaelen is expected to be back in training with the first-team squad in around a month."
13 éve
Törölt felhasználó
nem hiszem el má megin de merte sztem nagyszerűen pótolja majd
13 éve
Törölt felhasználó
Komolyan mondom ez az egész csapat selejtekből áll. Ez már nem normális. Amatőrként nem sérülök meg ennyiszer, pedig sok a favágó nyomorék. Ő meg profi és ennyi idősen még mindig ennyire sérülékeny? Már ifi korában meg kellett volna műteni ha rendellenesség van a lábában...
13 éve
Törölt felhasználó
Robin1114! Gondolom egy egészséges testrészt (jelen esetben Vermaelen jobb lábáról van szó) csak úgy nem műtenek meg, mert esetlegesen később probléma lehetne vele... Nyilván a te manduládat sem veszik ki, ha nem fáj, viszont van akinek állandó problémája van vele.
13 éve
Törölt felhasználó
nah egyre jobb.... még jó h két védő jött...

Szólj hozzá