Mikel Arteta a héten kezdte meg a felkészülést új csapatával, az Arsenallal, egyelőre csak a tartalékcsapattal, miután a felnőtt keret több tagja is a nemzeti válogatott-beli találkozókra készül.

A 29 éves spanyol középpályásnak így volt ideje nyilatkozni az Arsenal stábjának is, akiknek elárulta, hogy már alig várja a Swansea elleni meccset, ahol minden bizonnyal ő is lehetőséget fog kapni.

"Már alig várom, hogy játszhassak is az Emiratesben, ez egy hihetetlen stadion. Nagyon, nagyon izgatott vagyok." - mondta Arteta az Arsenal hivatalos weboldalának.

"Mindig is nagy elismerője voltam az Arsenal játékszellemének, a stílusának, a munkamódszerének, mindig is nagyszerű volt őket nézni a TV-ben. Angliában nincs is jobb csapat a stílust tekintve, mint az Arsenal."

"Remélhetőleg nem fog sok időbe telni, mire beilleszkedek, de azt figyelembe kell vennem, hogy új emberekkel, új jellemekkel és különböző képeségekkel fogok majd találkozni. Ugyanakkor egy pár videót megnéztem a mostani meccsükről, és remélhetőleg sikerül majd pár szót váltanom mindenkivel az edzések előtt, így minden össze fog állni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

13 éve
Törölt felhasználó
Az en felallitasom 4-2-3-1 lenne ugy ahogy eddig is . A kapus es hatvedsor szerintem mindenkinel egyezik :) Szczesny - Sagna, Koscielny, Mertesacker, Santos
Ami a kozeppalyat illeti, habar Coquelint en is sokra tartom, Frimpongot jatszatnam.
Es ahogy hirlik Walcott nem biztos hogy leserult, ha igen akkor AOC- jatszana helyette :) Mutassa meg mit tud. Yossi maradjon csere, en ugy tartom onnan jo ot felhozni! Arteta megfelelo lesz Fabregas potlasara habar ugy gondolom ha Ramseynek nem kellene szurot jatszania jobban menne neki. Szoval a tovabbi felallas.
Frimpong, Ramsey - Walcott / AOC , Arteta , Arshavin - RvP
Cserepad: Fabianski, Djourou, Gibbs, Rosicky, Yossi, Park, AOC/ Ryo
Frimpong helyett ismet bejohetne Rosicky akit nagyon nagyra tartok ebben a szezonban, mindenkepp jatszatnam Parkot es Yossit is megneznem mire kepes meg ;) Persze csak ha nem lesznek serulesek :)
13 éve
Törölt felhasználó
"Centre back Thomas Vermaelen is expected to be back in training with the first-team squad in around a month."
13 éve
Törölt felhasználó
A királyfi már kettőnél jár...

OFF: SanMarino - Svédország 55. perc 0-0
13 éve
Törölt felhasználó
dudu2, bendtner 2. megyez. :D
13 éve
Törölt felhasználó
Na Bendtner duplázik, ennek külön örülök, bár kijelentette, hogy nem tér vissza, de szerintem ő nagyon jó csatár lesz. Meg amúgy is a Dánokra fogadtam, és neki köszönhető eddig, hogy nyerhetnek. :)

Szólj hozzá