Mint ahogy ma a legtöbb válogatott köztük az Angol nemzeti 11 is pályára lép Bulgária ellen.

Az Angol válogatottban az a Theo Walcott is szerephez jut, aki talán az idei Arsenal „pocsék” formája elennére is jó formában tudhatja magát, hiszen már 3 gólnál jár.

Az angol válogatottnak fontos ez a mérkőzés, hisz pontegyenlőségben állnak Montenegro csapatával, akiknek pedig a még pont nélküli Wales csapatával kell, hogy megmérkőzzenek, ahol várhatóan a szintén Arsenal játékos Aaron Ramsey is pályára lép.

Az angol válogatott dolgát megkönnyítheti, hogy támadó focistái remek formában vannak, mint pl: Rooney, aki legutóbbi fordulóban 3 gólt is vágott (naná, hogy ellenünk), vagy épp az Arsenalos Theo Walcott.

Waclott volt az a játékos, aki mindenidők legfiatalabb játékosaként mesterhármast szerzett az Angol válogatottban, nemegészen 19 évesen és 177 naposan. Arra is mindenki emlékezhet, hogy az akkori szövetségi kapitány a 2006-os VB-re kivitte a 16 éves Theo Walcottot, ám a 2010-esre már nem fért be a csapatba. Talán ennek is köszönhető, hogy azóta Walcott jó formában ontja a gólókat az előző éveihez képest.

Szó mi szó, Theo Walcott remek formában lévő Angol válogatottban játszik, és ennek szerinte megis lesz a kamatja:

Jelen pillanatban nagyon elkaptuk a formát. Fabio Capello remek munkát végez.
Sok olyan játékos van a válogatottban, aki a saját csapatában is remek formában van. Ilyen pl: Ashley Young és Stewart Downing. Mindketten képesek bármikor gólt szerezni.
Általában mikor otthon játszunk, az ellenfél csapat beáll védekezni, és csak a kontratámadásokra alapoznak. Idegenben más a helyzet, mert ott a hazai csapat mindent megtesz a győzelemért, épp ezért nem lesz könnyű dolgunk.

Walcott azt is elmondta, hogy a jövő Angol csapatát látja, hisz remek utánpótlásai vannak, és ez a jövő csapata, és kész szárnyalni, mint amikor Henry és az 1998-as Francia válogatott tett.

"A csapatnak fantasztikus utánpótlása van. Ittvan Smalling, Cleverley, Jones, vagy épp Wilshere és Lansbury… Mind-mind remek játékosok már, és még mennyit fejlődhetnek.  A jövő csapatát látom, és akár képesek lehetünk egy olyan sikeres győzelemre, mint amilyet Henry mutatott be a Francia válogatottal."

Tudjuk mit várnak el tőllünk a szurkolók és megpróbálunk mindent megtenni. A tapasztalat se hiányzik a csapatból, hisz Terry és Ferdinand fantasztikus múltal rendelkeznek és még mostis remek játékosok. Szivesen segítenek a fiataloknak beilleszkedni.

Walcott jelenleg 22 éves, és mindössze „csak” 17 válogatottsággal rendelkezik, de rengeteg remek játékos van angliában és nehéz bekerülni.

Az angol válogatott magyar idő szerint 20:15-ös kezdéssel fog játszani idegenben Bulgária ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (183)

13 éve
Törölt felhasználó
ericcson!
naponta kétszer 10 percre felmész és ennyi,nem maradsz le semmiről
13 éve
Törölt felhasználó
20 leszek
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson hány éves vagy?:D
13 éve
Törölt felhasználó
Hagyjál már engem ezzel :D Jobb dolgom is van mint, hogy egész nap a gép előtt görnyedjek! :)
13 éve
Törölt felhasználó
arshapatya, kösz!erre már én is elég régóta kíváncsi voltamxD
és hogyan szimulálják a meccseket?XDkisorsolják az eredményt v mi?XD

Szólj hozzá