Az Arsenal szezonkezdése nem egészen úgy sikerült, ahogyan azt a szurkolók várták: az eddigi három lejátszott bajnokiból az ágyúsok még mindig nyeretlenek, ráadásul a legutóbbi fordulóban megszégyenítő vereségbe futottak bele a Manchester United ellen.

Arséne Wenger azonban még időben változtatott egy-két dolgot a csapaton, s amellett, hogy Fabregas, Clichy és Nasri személyeikben fontos emberek hagyták el az Arsenalt, a francia menedzser az átigazolási időszak utolsó napjaiban még öt új játékost szerzett Park Chu-Young, Andre Santos, Per Mertesacker, Yossi Benayoun és Mikel Arteta személyeikben.

Az Arsenal egyik legtapasztaltabb középpályása, Tomas Rosicky már csak emiatt is gondolja úgy, hogy az Arsenal vissza fog vágni a kritikusoknak, s hogy talpra fog állni.

"Még nagyon az elején vagyunk a szezonnak, és még bőven van időnk megfordítani a dolgokat." - mondta Rosicky az egyik cseh lapnak.

"Egészen idáig mindig remekül kezdtük a szezonjainkat, de valami mindig elromlott májusig. Remélhetőleg, ez a trend most megfordul, s májusban majd úgy értékelhetünk, hogy remek szezont teljesítettünk. Muszáj elfelejtetenünk a mostani nehezebb pillanatokat, és a következő meccsen már javítani akarunk."

Rosicky egy kicsit kitért a Manchester United ellen elszenvedett gyalázatos 8-2-es vereségre is.

"Azt gondoltam, hogy már mindent megtapasztaltam a futball világában, de tévedtem. A legutóbbi vereség volt a legszörnyűbb dolog az eddigi karrierem folyamán."

"Ugyanakkor már nincs értelme arról a meccsről beszélni. Nyilván még egyszer, utoljára még át fogjuk rágni magunkat a technikai részleteken, ahogy mindenki visszatér Londonba a válogatott meccsek után, de ezt magunk mögött kell majd hagyni." - tette hozzá a cseh játékos, aki megosztott pár információt a kisebb ágyéksérüléséről is.

"Még mindig nem jött teljesen rendbe az a sérülésem, de ez nem fog megakadályozni abban, hogy ne lépjek pályára Skócia ellen szombaton."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

13 éve
Törölt felhasználó
szerintem lazán megnyerhetjük az F.A kupát meg a Liga kupát szerintem van olyan erős keretünk ahoz :)
13 éve
Törölt felhasználó
Szép szavak Rosy!

Amit eddig láttam tőle az bizakodásra adhat okot, felesleges a Mu meccsből kiindulni!Bízunk a srácokban!

Go Gunners!!
13 éve
Törölt felhasználó
Ne csak a csapat te is támadj fel, bár ha te akkor valószinüleg a csapat is felfog. :p
13 éve
Törölt felhasználó
én is most nézem eredmények.com-on na csak az ersenalba is rógja így a gólokat:)
13 éve
Törölt felhasználó
Már mester3mas :D Remélem az Arsenalban is így fog játszani

Szólj hozzá