A tegnapi már megalázónak számító Manchester United elleni elszenvedett 8-2 vereségünk után, a kommentek között olvastam olyat, hogy a minimum amit Wenger ezután csinálhat, az egy bocsánatkérés a szurkolóktól.

Hát ez meg is történt. Wenger a mérkőzés utáni interjújában bocsánatot kért a szurkolóktól, és egy erősebb, fejben összerakottabb Arsenalt ígér a barátságos mérkőzések utánra.

Tegnap a manchesteri csapatot nagyon összerakták fejben, és bármi hihetetlen, de aki nem nézte a mérkőzést, az azt hihetim hogy a védelmünk nagyon rosz volt, igaz sokat nem téved, de Rooney, vagy épp Ashley Young góljairól talán még ők sem tehettek, Szczesny pedig végképp nem.

A mérkőzés után sokan Wenger fejét követelték, de nem hiszem, hogy más edző még ezekután pozitívan tudna állni a csapat elé. Wenger még ilyenkor se veszti el a hitét, és még ilyenkor is képes pozitívumokat meglátni, és a sikerről nyilatkozni.

A játékosok most elmennek egy 2 hetes szünetre a barátságos mérkőzések miatt, és talán ez jót fog tenni nekik.
Mikor visszatérnek, talán fejben kipihentebbek lesznek.

Wenger a tegnapi mérkőzés után, kénytelen volt bocsánatot kérni az Arsenal szurkolóitól:

Én csak elnézést tudok kérni az eredmény miatt.
Nagyon fájó vereség volt.
A szurkolók még ígyis csodálatosak voltak, és bocsánatot szeretnék kérni tőlük. Szurkolóként senki se akar ilyet átélni, mint amit most a mi szurkolóink éltek át. Amit most mi tudunk értük tenni, az-az, hogy elnézést kérünk, és erősebben térünk vissza a következő mérkőzésre.

- fejezte be mondandóját Wenger.

 

Ezzel együt nem tudom, hogy ez a vereség megbocsájtható-e Wengernek, és hogy az igazgatóság még mindig nem tett semmit, azért, hogy esetleg jöjjenek a játékosok, de az biztos, hogy egy ilyen „bíztató” kezdés után, nem sokan kívánnának a csapatba jönni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

13 éve
Törölt felhasználó
zeko05! Amíg egy megszólítást, és egy mondatot nem tudsz normálisan leírni, káromkodás nélkül addig ne állj nekem, én nem a te stílusodban írtam neked.
13 éve
Törölt felhasználó
hát ha megmarad ez a rossz forma végig, és megint súlyos sérülések súlytják a csapataot jól nem jöhetünk ki, de reméljük történik vmi kedd szerda
13 éve
Törölt felhasználó
baptista!az igaz,h egy videót bárkiről lehet csinálni,oleguerről is készült egy olyan,ami elhiteti veled h sztár,de sztem se lehet olyan rossz játékos...képzelem milyen szakértők lehettek...mint Várhidi "Magnetic" Péter,akinél csak az olasz futballisták léteznek,meg az olasz futball,a többi mind szar:D
13 éve
Törölt felhasználó
Nekem szimpatikusok az ázsiai játékos mert hajtanak, küzdenek, nagy elszántásággal játszanak, és számukra nincs elveszített meccs, de egy kicsit többet vártam volna, ha már második számú csatárt igazolunk. Nem lehet ezt sehogy sem kimagyarázni, hogy miért nem veszünk jobb játékosokat, és miért nem vagyunk képesek kifizetne 20-30 milliót egy játékosért. Nem tudhatjuk mi lehet a háttérbe, és mennyire van bevarrva a zsebbe Wengernek a vezetőség által, de a menedzserünk mindig azt állítja, hogy nem lennének szívbajosak kifizetnie egy nagyobb összeget, egy nagyobb játékosért. És a legszomorúbb az, hogy jelét nem látni annak, hogy ki akarunk ebből a helyzetből lábalni, egyszerűen nem hiszem el, hogy miért nem lehet már véglegesíteni egy átigazolást, és nem szórakozni azon a pár millión.
13 éve
Törölt felhasználó
baptista ennyi brutál jó és nálunk még jobb lesz

Szólj hozzá