Arsene Wenger mindent megpróbál, hogy új játékosokat hozzon a csapathoz, az átigazolási szezon lejárta előtt.

Az Arsenal menedzsere öt új játékossal bővítette eddig a keretét (Gervinho, Carl Jenkinson, Alex Oxlade-Chamberlain, Ryo Miyaichi és Joel Campbell), de Cesc Fabregas és Samir Nasri helyére is szeretne igazolni a francia menedzser.

Wenger jövő hét szerdáig hozhat új játékosokat a csapathoz.

Mindent megteszek, hogy erősebbé tegyem a keretet minőségileg, mivel jelen pillanatban eléggé kevés létszámmal rendelkezünk, de ha érkezne 2-3 játékos, akkor minőségi csapatunk lenne, akikkel tudnánk versenyezni.

- mondta Wenger

Nyugtalan vagyok igen, mivel akarom csinálni és megpróbálok megtenni mindent, hogy megcsináljam. Magabiztos is vagyok, mivel sok fiatal játékosunk van, akik képesek nagyon gyorsan fejlődni.


A menedzser azonban figyelmeztette az embereket, hogy az igazolások nem garantáltak.

Van esély arra, hogy nem tudunk igazolni, mivel megint azoktól az emberektől függ a dolog, akik a játékosaikat elakarják-e adni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
hát ezt ki érti
13 éve
Törölt felhasználó
Abszolút egyet értek FanOfArsenal!
13 éve
Törölt felhasználó
Hát ez a a nyilatkozat odabasz!!!Elszámolták rohadtul magukat!!Wenger tulontúl bízott a két sztár maradásában ,más magyarázat nincs erre!
13 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy nem lesz érkező, miért? Gondolom mivel már kevés idő van vissza az átigazolási szezonból. De akkor azt nem értem, ha pénz is van igazolásokra akkor június - júliusban miért nem lehetett igazolni. (Ezzel a kerettel idén még a kupák közelében sem leszünk.)
13 éve
Törölt felhasználó
magyarul nem jön senki, de tudtam basszus:((((((((((8

Szólj hozzá