Arsene Wenger elárulta, hogy Samir Nasri pszichológiai és anyagi gondok miatt távozott az Arsenaltól.

Az Arsenal kedden egyezett meg a Manchester Cityvel, az Udinese elleni BL selejtező előtt.

Nasri kedd reggel még a csapattal edzett és valószínűsíthető volt, hogy a francia játékos pályára lép majd Udineben. A francia menedzser elmondta, hogy nehezen engedte el Nasrit, de meg kellett tennie, mivel már csak egy év volt hátra a szerződéséből (vagyis jövő nyáron ingyen igazolhatóvá vált volna).

Samir edzett kedd reggel.

- mondta Wenger

De tudtam az edzés előtt, hogy távozni fog. Ő nem tudta, de a döntés már reggel megtörtént, az edzés előtt. Eljött a tréningre.
Nem kérdőjelezem meg Nasri elkötelezettségét, és profizmusát. Ha azt mondtam volna neki 'gyere és játszál velünk, ahogyan szombaton is', elcsodálkoznának, mennyire elkötelezett lenne.
A labdarúgás szabályait, így alkották meg. A játékosok manapság sok pénzt érnek, és az előző 6 hónap teljesen logikátlan volt, de a nap végére természetesen szembe kellett néznünk a döntéssel, amit pszichés és pénzügyi okok miatt hoztunk meg.
Realista vagyok szóval nincsenek illúzióim. Ez egy része a modern profi labdarúgók életének. Nem véletlenül kerülnek annyian a Manchester Cityhez.
Nem akartuk elveszíteni Fabregast sem, de szembe kellett néznünk azzal a szituációval, amibe nem akartunk belekerülni. Nasri nem szerette volna kitölteni a szerződését, mivel máshonnan jobb ajánlatot kapott. Amikor egy játékosnak nincs hosszútávú szerződése, akkor milyen elkötelezettséget várunk tőle? Ez az a kérdés, amire neked kell választ adnod.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

13 éve
Törölt felhasználó
ez a Nasri nyilatkozat nagyon sokkolt...az első mondatával egyetértek(ez jellemző az összes angol stadionra hogy gyengül a hangulat) de ahogy nyalja a city drukkerek seggét és ahogy lealázza a goonereket...fog még kapni a pucájára,kérdezze csak Adebayort...
13 éve
Törölt felhasználó
gonka: akkor kurva anyját!
13 éve
Törölt felhasználó
A Manchester City hivatalos oldalán megtalálhatod az első interjújában 😏
13 éve
Törölt felhasználó
ezt kinek hol nyilatkozta?meegrősítés?ha ezt tényleg lenyilatkozta akkor...
13 éve
Törölt felhasználó
Nasri nyilatkozata:

„Az Arsenalnak jó szurkolótábora van, de közel sem olyan szenvedélyes, mint amikor még a Highburyben játszott a csapat. A City szurkolói ellenben fantasztikusak, az előző idényben lenyűgözött, amit itt tapasztaltam, minden héten ilyen közönség előtt akarok játszani – mondta Nasri. – Jobban örültem volna, ha már a nyár elején sikerül az átigazolás, és korábban elkezdhettem volna a felkészülést új társaimmal, emiatt olykor nagyon ideges voltam."

„Végül minden jóra fordult, köszönöm Arséne Wengernek és a klubnak, amit értem tett, sokkal jobb játékossá váltam, és kész vagyok arra, hogy olyan nagyszerű labdarúgókkal játsszam együtt, mint David Silva vagy Serguio Agüero" – tette hozzá Nasri.

Szólj hozzá