Több oldalon és köztük az Arsenal.com-on is megjelent az a hír, miszerint az Arsenal elfogadta a Manchester City ajánlatát Samir Nasriért.

Tegnap még úgy volt, hogy a játékos akár pályára is léphet az Udinese elleni Bajnokok Ligája visszavágón, de ha minden jól megy (manchesteri részről) a játékost még ma bejelenthetik, ugyanis már csak az orvosi vizsgálat van hátra és a papírok lerendezése.

Eddig az Arsenal azért nem akarta elfogadni a Manchester City ajánlatát, mert a játékos árát nem voltak hajlandók egybe kifizetni, ám ha minden igaz, az Arsenal 22 millió fontot kap kézhez, amint Nasri átmegy az orvosin.

"Az Arsenal elfogadta a Manchester City ajánlatát a játékosért."

"Nasri jelenleg 24 éves, és 3 évet töltött eddig az Arsenal színeiben. Hétfőn még úgy volt, hogy akár pályára is léphet az Udinese ellen, ám mára ez 180 fokos fordulatot vett, és már lehet, ma bemutatják Manchesterben."

"A játékosnak már csak az orvosi vizsgálat van hátra, a csapatoknak pedig a papír munka." – nyilatkozta a Football Talk szerkesztője.

Ez pedig roppant rosz hír az Arsenal szurkolóknak, hiszen újabb kulcsjátékosát veszíti el az Arsenal Clichy és Fabregas után, és Ebouéról se feletkezzünk meg.

Ha Wengernek még maradt egy csöpnyi esze, akkor mostmár 4 játékost kéne igazolni ahhoz, hogy hozzávetlőlegesen a tavalyival egyzintre hozza a csapatot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (58)

13 éve
Törölt felhasználó
Nah most ez is hosszú lesz...

Így, hogy bebizonyosodott Nasri távozása, 100%ig biztos vagyok benne, hogy aki jelenleg a legnagyobba szopja az Arsenalnál (természetesen csak utánunk), az Arsene Wenger, aki megint bebizonyítja, hogy mennyire fontos személyisége a klubnak és ahelyett, hogy elhúzná a csíkot a süllyedő hajóból, inkább megeszi azt, amit STAN KROENKE sütött ki neki! Nincs az az edző a világon, aki elengedné önszántából Samir Nasrit, Gael Clichyt, Emmanuel Ebouét és a csapatkapitányt, mindenkinek a példaképét, a már most is legendát Cesc Fabregast!

Teljesen biztos vagyok benne, hogy Wenger csak egy báb, akit Kroenke irányít, azért, hogy a sok hülye faszkalap újságíró, ne őt, hanem a professzort szidja ész nélkül. Higgyétek el, a 2011/2012-es szezon még kora tavasszal dőlt el, és nem a ligakupa döntőn, mert annyira vannak profik a srácok, hogy egy nyár alatt túl tegyék magukat rajta. Akkor dőlt el, amikor Usmanov helyett, aki azért akarta megvenni a klubot, hogy sok pénzt belefektessen és sikerre vezessen minket, Kroenke lett a többségi tulajdonos, aki csak egy kibaszott buisnesst látott az Arsenalban és ezért, ha felajánlaná valaki, még innen Olaszországból is azonnal utaznék Londonba és egy baseball ütővel verném agyon a bajszos buzi fejét.

Hitegettem magam énis, hogy jön majd a pótlás, de nem fog jönni! Vagy ha igen akkor 1 azaz 1 ember, annyiból meg fecske sem csinál nyarat. Wenger pedig a Kroenke féle éra nagy áldozata, hiszen mindenki őt fogja okolni, hogy egy nagy csapatból egyszerű Newcastle vagy Bolton féle középszerű szarrá süllyedünk le 4-5 év alatt. Soha nem fogom elhagyni az Arsenalt, de bízni már nem tudok bennük....
13 éve
Törölt felhasználó
Stevie és Hektor accountja végleg, fecc04 accountja pedig holnap 20:00-ig blokkolva lett!
13 éve
Törölt felhasználó
Akkor nem kell elolvasni szoke
13 éve
Törölt felhasználó
Nem 1-t-vel kell írni......
13 éve
Törölt felhasználó
Baaaaaaazdmeg.Ha kommentet írtok, akkor a cikkel legyen kapcsolatos DE LEGALABB AZ ARSENALLAL és nem a helyesírással.Ha mégis akkor beszéljétek meg ketten, üzenet formájába!

Szólj hozzá