Kieran Gibbsről és Johan Djourouról a keddi mérkőzés után...

Kieran Gibbsnek egy kisebb térdín sérülése van, és kihagyja a szombati mérkőzést. Djourounak van egy kis esélye, hogy fitt legyen szombatra. Johannak volt egy tesztje ma, ami eléggé pozitívnak tűnt, szóval reménykedünk. Johannak is egy jelentéktelen térdínsérülése van. Kieran 10-12 napig nem lesz bevethető.


Jack Wilshere gyógyulásáról...

Jack egyre jobban van. Még nem áll készen szombatra, de jók az előjelek, ami nagyon fontos.


Tomas Rosickyről és Armand Traoreról...

Rosicky és Traore játéka is kétséges szombatra. Később fogunk róluk dönteni. Rosickynak csekély comb problémája van, míg Traorenak kisebb ágyék sérülése.


Walcott bokasérülésének nincsenek melléhatásai...

Theo jól van. Keményen dolgoztunk, hogy Theo fitt legyen keddre, és úgy gondolom helyes döntés volt őt a kezdőbe rakni. Nem akarjuk Theot korán játszatni, mivel előtte három hétig nem szerepelhetett. Jól kezdett és jó mérkőzése volt kedden, szóval elégedettek voltunk.


Thomas Vermaelen hátsérülésének elmúlásáról...

Thomas tökéletesen rendben van. Nagyon boldogok vagyunk. Keményen dolgoztunk Thomassal, és ő nagyon jól reagált. Thomas egy évig nem játszott, de visszatért és egyből két meccset is játszott három napon belül, ami nagyon meggyőző.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

13 éve
Törölt felhasználó
szerintem meg teljesen mind1 hogy ingyen megy el vagy nem, lehet nagy hülyeséget mondok , de az érte kapott pénzből se lenne erősítés..:)
13 éve
Törölt felhasználó
Mata a Chelseaben. (spanyolok szerint)
13 éve
Törölt felhasználó
arsenalklm08: hát Nasri már ne is maradjon itt. Ő is el akar menni, a szurkolók nagy része is megutálta. Az meg megint az igazolási politikánk csődje lesz ha marad. Új szerződést nem fog közni, jövőre elmegy ingyen, addig meg jól úgy se fog játszani.
13 éve
Törölt felhasználó
Nasriért még nem kaptunk egy árva ruppót sem ugyanis még annyira Arsenal játékos hogy a Pool ellen ott lesz a keretben és még az is lehet hogy a kezdőben találja magát a sok sérülés és az eltiltások miatt!!!
13 éve
Törölt felhasználó
.GunNeRvouS.
aztak*rva!!! XDXD ezen énis sokat röhögtem!
sőt mostantól ez a kezdőlapom XD :D
Ajánlom mindenkinek!
http://www.spendsomefuckingmoney.com/

Szólj hozzá