Ezen a héten eddig szinte csak rossz hírekkel tudtunk szolgálni az olvasóknak, de sajnos ez most se lesz másként.

A mai nap folyamán megjelent egy hír, melyben olvashattátok, hogy Wilshere a következő két mérkőzést kihaggya, és majd csak a manchesteri derbire épül föl.

Ez az álláspont mostanra megváltozott, ugyanis a vizsgálatok után kiderült, hogy a következő három mérkőzést, tehát az Udinese, Liverpool, és a United elleni mérkőzést biztos ki fogja hagyni sérülése miatt.

További rosz hír, hogy Song és Gervinho is ki fogják hagyni a Pool, illetve a United elleni mérkőzést, ám ők eltiltásuk miatt.

Kérdés, hogy Wenger, hogy fogja összerakni a középpályát, mert a támadó sorba Gervinho pótlása még megoldható, hisz ottvan Walcott, Arshavin, illetve Chamberlain is, de a középpályán eddig csak Frimpong tűnhet megfelelő megoldásnak.

Ám egy esetleges Ramsey-Frimpong-Rosicky középpálya nem tűnik biztos megoldásnak a Pool, illetve a United ellen, ezért Wenger törheti a fejét, hogy egy irányító középpályást hozzon a csapatba minél előbb, hiszen még csak a második mérkőzés lesz a bajnokságban máris a fél csapat hiányzik, hiszen  nagy valószínűséggel Djourou és Gibbs se lesz bevethető a Udinese elleni mérkőzésen.

További rosz hír, hogy Traoré is elhagyhatja a csapatot, igaz csak kölcsönbe, hisz a QPR érdeklődik iránta, viszont ha a hír igaz, akkor nem marad a bal illetve a jobbhátvéd posztra ösz-visz 1 csere Jenkinson személyében, akit máris kezdőként kell számolni. Ha Djourou és Gibbs se lesz bevethető az elkövetkezendő mérkőzéseken, akkor nagy valószínűséggel a Miquel lesz az, akit a cserepadra fog ültetni Wenger.

Song eltiltásával sanszos, hogy Frimpong lesz a kezdő, így viszont még egy hely felszabadult a már ígyis tartalékos cserepadon, amit nagy valószínűséggel Lansbury fog betölteni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (108)

13 éve
Törölt felhasználó
Megszokhattad volna már, neki nem a mennyiség számít. Ónli kvaliti! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Felőlem cáfolhatja Kakát, de akkor azt ne cáfolja hogy XY mennyiségű megfelelő embert akarunk leigazolni :D
13 éve
Törölt felhasználó
Úgy se volt még aranylabdás játékosunk! Holnapig élvezzétek ki a Kaka pletykát, mert az öreg a meccs után rögtön meg fogja cáfolni :D
13 éve
Törölt felhasználó
Na, Kakára már azt mondanám, hogy érkezett minőségi pótlás Cesc helyére. :D Persze ez sajnos nem a realitás.
Egyébként nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de a Madridban körön kívülre került Lass visszatérésének is nagyon tudnék örülni.
A szomorú valóság, ha valóban van kapcsolat a két csapat között, valószínűleg az, hogy éppen Drenthéért folytatunk öldöklő harcot...
13 éve
Törölt felhasználó
Kakát akarjuk:) Kakát akarjuk:) Kakát akarjuk:)

Szólj hozzá