Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy foghíjas lesz az Arsenal kerete a hétvégén a Premier Liga második fordulójára, amely azért jelenthet külön fejfájást Arséne Wengernek, mert a Liverpool ellen kell majd bizonyítania  az együttesének.

Ennek az egyik jele lehet, hogy minden valószínűség szerint az a Carl Jenkinson fogja elfoglalni a védelem bal szélét, akit egy millió angol font ellenében igazolt le Wenger a harmadosztálybeli Charlton Athetlictől.

A szezon még alig kezdődött el, de az Arsenalnak máris jelentős emberállománya sérült le, a héten mindkét bevethető bal hátvédet elveszítette Wenger, előbb Armand Traoré sérült le egy Manchester United elleni tartalékmeccsen, majd Kieran Gibbst kellett lecserélni az Udinese elleni BL-rájátszás első fordulójában. Tetézvén a bajt, a Gibbs helyére beálló Johan Djourou is mindössze 10 percet bírt.

Az Arsenal meccs utáni közleménye szerint mindkét lesérült védőnek a térdínjével akadtak problémák, s bár úgy néz ki, hogy csak rövid távra dőltek ki, a Liverpool elleni bajnokit nagy valószínűséggel ki fogják hagyni.

Jack Wilshere bokasérülése pedig úgy néz ki, egyáltalán nem gyógyul olyan gyorsan, mint azt ahogy Wenger remélte. Az angol középpályást még a július végi Emirates Kupa második meccsén, a New Yrok Red Bulls ellen kellett lecserélni, ám Wilshere még a keddi mérkőzésre is mankóval jelent meg.

A Mirror úgy tudja, hogy Wilshere éppenhogy fitt lehet a Manchester United elleni, jövő heti rangadóra a bajnokságban, de az Udinese ellen visszavágót minden bizonnyal ki kényszerül majd hagyni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

9 éve
Törölt felhasználó
Középhátvéd jöhet, de csakis Squillaci helyére. Hosszútávon baromság lenne Vermaelent kint hagyni a szélen.
Balhátvéd meg van a spanyolon kívül is, aki jó lenne, csak más kérdés, hogy Wenger nem akar róluk tudomást venni.
9 éve
Törölt felhasználó
Kéne igazolni bal bekk posztra, ugyanis az nekünk nem jó hogyha Verminator kihúzódik a bal szélre, ezt észrevehettétek az Udinese elleni meccsen is, másrészt egy tapasztalatlan Jenkinson nem fogja megváltani a világot, és arra is figyelni kell hogy ne fussanak vagy legyen lehetőségük beadni a csatároknak Jenkinson mellet ugyanis utóbbi időkben sokkal többször történt meg ez a dolog Clichy oldalán mintsnem Sagna oldalán! Esetleg vennénk egy KH-t pl: Samba vagy Cahill ők alkotnák a párost Koscielnyvel és Vermaelen kihúzódna a bal szélre! Mást nem tudok mert már José Enriquét elhappolták előlünk :D
9 éve
Törölt felhasználó
Tribbiani!
:D:D:D:D:D:D
9 éve
Törölt felhasználó
hát elég erős most a pool.... leírták őket de beerősödtek és szerintem még vásárolni fognak.... kemény meccs lesz... ha az Udinese ellen csak harmat gyenge játék ment akkor a pool ellen már nem is fog menni???
9 éve
Törölt felhasználó
Az lesz a nagy büdös szerencsénk, hogy Vermaelen lesz a baloldali hátvéd szerepében így ki fogja húzni a szarból Jenkinsont! Ahhoz meg úgy kell robotolnia a belgának mint a fene... pedig csak 7 millióba került volna Enrique... !

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek