Arséne Wenger a mai sajtótájékoztatóján újfent elmondta, hogy mindenképpen szeretne egy-két új játékost még igazolni az Arsenal keretébe, ugyanakkor a minőségi emberek sokszor nem az áraik alapján érnek többet vagy kevesebbet.

"Természetesen nem félünk kinyitni a csekkfüzetünket, de meg kell győződnünk afelől, hogy az illető játékos jobb legyen, mint amilyenek már vannak. Ez a fő dolog, hogy minőségi embereket hozzunk. Vannak ilyen embereink, de még mindig elférne egy-két játékos."

"Még próbálkozni fogunk a vásárolással, de ne feledjük el azokat sem, akik már edig érkeztek. Az új játékosokaink között említhetjük Carl Jenkinsont, Gervinhót, Joel Campbellt, Chamberlaint és Ryo Miyaichi-t is. Ők persze még nem annyira ismerősek, de mindannyian tehetséges és minőségi játékosok."

A szurkolók egy része már a szombati Newcastle elleni meccsen azt követelték Wengertől, hogy költsön pénzt az új játékosokra, de erről Wengernek továbbra is meg van a maga véleménye.

"Már régóta vagyok ebben a szakmában, és úgy gondolom, hogy a pénzszórás egy kiszemelt játékosra önmagában nem megfelelő. Ha egy minőségi emberre költünk pénzt, az viszont már megfelelő lehet."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (40)

13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a bajnokságban idén ezzel a kerettel max 6. hely az elejét én így képzelem el 1,Chelsea 2,Man. city 3,Man. utd 4,Tottenham 5, Liverpool. 6, ARSENAL
13 éve
Törölt felhasználó
nem gondoltam volna hogy ilyen szar nyarunk lesz!
tele van kudarcokkal!
off:
Manchester City 4 - 0 Swansea
13 éve
Törölt felhasználó
To GoonerTomi: tuti! ...és mi kivételesen 12-en leszünk a pályán, mert ugye Pat mindig ott van mellette. ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Lehet Wenger papa a hétvégén cipőt húz és vörös fejel aprítja majd az ellenfeleket a pályán :D
13 éve
Törölt felhasználó
To ericsson: Akinek halál hírét keltik, az sokáig fog élni... ;)

Szólj hozzá