Arsene Wenger örülne, ha játékosait nem az ár, hanem a teljesítmény alapján ítélnék meg az emberek.

Ezidáig Gervinho, Carl Jenkinson és Alex Oxlade-Chamberlain érkezett a klubhoz, de ez a lista valószínűleg bővülni fog majd az átigazolási ablak lezárultáig.

Wenger szerint az ár nem számít egy játékos esetében.

Úgy gondolom, hogy egy játékos értéke összefüggésben van azzal amennyit fizettek érte.

- mondta Wenger a Newcastle elleni döntetlen után

Amikor látom Gervinhot mindig arra gondolok, hogy ő egy nagyszerű játékos és elfelejtem mennyibe is került. Frusztráló ez az egész, mivel úgy tűnik az emberek az áruk alapján ítélik meg a játékosokat.
Mindenhol vannak megfigyelőink a világon, ezért mi mindent látunk. Nem félünk pénzt költeni, ha találunk egy jó játékost. De a pénzköltés nem mindig a legjobb irány. Megakarjuk találni a legjobb játékosokat, kerülhet az akár £2 vagy £20 millióba, mi leigazoljuk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

13 éve
Törölt felhasználó
Ja meg hogy nem épített minőségi játékosokat Fabregas köré,talán akkor kitöltötte volna a szerződését.
Ennyiről van szó ember,egy minőségi játékosért sok mindent kell tenni,de ilyen Bendtner meg Denilson félékkel egy csapatban lenni alacsony szint volt Cesc-nek,ami valljuk be teljesen igaz.Rosicky-t is oda írhattam volna meg még jó pár embert.
13 éve
Törölt felhasználó
ŐŐ aaron Cartelkém én nem sértegettelek téged,szóval válogasd meg a szavaidat!
Nem azzal beszélsz aki világra hozott!
Hogy mirét sértegetem?
Mert nagyon jól látható volt,hogy Fabre már régen barca felé vette az irányt,és régen kellett volna pótolni,ezért!
Ember csak az arsenalnak okoz problémát igazolni,már lassan azt hiszem komolyan!
Wengerről azért beszélek,mert kinyílik a bicska,mikor olvasom a fiktívebbnél fiktívebb 100000.ik ilyen nyilatkozatát,hogy csak minőségi játékost akarunk,meg hogy mi ha kell akkor költünk,most úgy néz ki a dolog,hogy plusz közép pályás nem érkezik,csak Fabre helyére,eleve nem ez volt a terv,a védelemből Clichy távozott érkezett valaki a helyére?
Ha nem nem vettétek volna észre,Wengerkének szép lassan lejár az ideje,múltban elért sikerekkel nem lehet egy életen át takarózni,ne legyetek már ilyen vakok.Igéri az igazolást és a végén csak akkor jön valaki,ha elmegy egy kulcs játékos.
Ezt a csapatot nem erősíti az új igazolásokkal,hanem foltozgatja,mert mindig ki esik valaki.
De nem magyarázkodom,aki ezt nem látja azt sajnálni tudom,
13 éve
Törölt felhasználó
@fabre: Akkor hogyan tudta megtartani Wenger a legjobb játékosait? Úgy, hogy akkor még érdemes volt itt játszani, és ideigazolni. Jöttek a címek, kupák... Ennyire egyszerű. Nem csodálkoznék, hogy ha a jelenleg meglévő alapcsapatból 2-3 ember távozna rövid időn belül. Természetesen csak akkor, ha ez a nyeretlenségi széria - vagy már nem is tudom minek nevezzem - folytatódna.
13 éve
Törölt felhasználó
Nem értem miért szidjátok wengert elég régóta irányítja a csapatot sikert is ért el vele és voltak nehezebb napjai is.Ti nektek fogalmatok sincs,hogy amikor egy játékos azt mondja,hogy menni akar azt hiába tartod itt max azért kűzd,hogy ahová vágyódik ott még több pénzt kapjon.nekem ez a véleményem.
13 éve
Törölt felhasználó
most azon kivül hogy mocskos szarházi módon igazol a barca , azon kivül nemértem mibajotok van velük, szépen játszanak meg minden. egy tök okos edzővel rendelkeznek.. de egyébként régen wenger megutta venni pirest campbellt vieirat stb stb játékosokat és nem adta el őket 30 év alatt... mostmeg akkor mért van ez?

Szólj hozzá