web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Newcastle United 0-0 Arsenal

 • Newcastle United 0-0 Arsenal

  Döntetlent játszottunk az első fordulóban.

  Hír Információk

 • Dátum: 2019. Aug. 13, 18:07
 • Forrás: Arsenalfan
 • Hozzászólások: 266
 • bojncsab Szerző:
  bojncsab


Összefoglaló hamarosan!Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(266)

Daniel1019

Hát lesz mit fejleszteni a csapaton, mer ez a kezdő hát mondhatni elég "inpotens támadásokat vezetett"és most nem mondhatjuk azt, hogy a sérültek miatt nem ment, hanem most a távozók miatt nem megy.Most, hogy két viszonylag tapasztalt embert vesztünk nem tudom, hogy lehetne őket pótolni olyan emberekkel akik rögtön felvennék a pl ritmusát.Ráadásul irányító posztra kell igazolni, a jó irányítók meg nem szaldgálnak most az átogazolási piacon akik mindkét kritériumnak megfelelnének.De még persze ezzel nicns vége, ott van ez a védelem.A tegnapi látottak alapján középen teljesen jók vagyunk, koscienly mentette a jó formát vermaelen meg erősítés a javából.de ez a Gibbs-Traoré balhátvéd egy ilyen idényre hát elég kevés, arról nem is beszélve, hogy mi van ha Sagna lesérül?én már tegnap paráztam, amik sagna földre került,ez a jenkinson gyerek engem nem győzött meg,de gondolom nem vagyok egyedül ezzel...
Gervinho még jó lesz, csak szoknia kell az angol védőket, meg beadni rendesen 1 labdát és jók vagyunk.(+még a tegnapi cserepadunk se volt éppen megnyugtató)várjom az igazolásokat min. 2 embert és akkor vihetjük a 4.helynél előrébb is.

Aug 14. 22:10

Tibolddaróc

az volt a baj hogy a csatároknak nem volt valaki aki adjon labdát a középpálya naon siralmas 2-3 ember kéne még oda

Aug 14. 13:33

Aron21

ercsson, szerintem DJ-t nem kell hibáztatni, gyönyörűen megszerezte a labdát, gyors volt és hamarabb odaért, mint a Newcastle játékos ott a térfél vonalnál aztán jó elgondolás volt, hogy kiugratja Walcottot, mert könnyebbnek tűnt és tudjuk, hogy ha ott megkapja Walcott a labdát, akkor 1-0 ide. De látszott, hogy pont megcsúszott, amikor passzolt. Mindenesetre, én nem tudom ott hibáztatni Djourout, mert gyönyörűen csinálta a passzig.

Aug 14. 13:00

go-gunners94

matanak mindenképpen jönnie kéne...:S

Aug 14. 12:40

fabre

szerintem meg inkább a középpályával foglalkozunk és jöjjön mata meg jadson

Aug 14. 11:57

batti

Én konkrétan Cahillre gondoltam. Bocs, ha rosszul fogalmaztam.
A lényeg az, hogy neki már csak 1 év van hátra a jelenlegi szerződéséből, hosszabbítani pedig már nem szeretne, így a Boltonnak is döntenie kell, hogy inkább most akar megválni tőle hozzávetőlegesen mondjuk 14 millióért vagy januárban mondjuk 8 millióért vagy jövő nyáron ingyen. Az én logikám csak rá, és a hozzá hasonló helyzetben lévő játékosokra vonatkozik (tehát azokra a játékosokra, akiknek már csak 1 év van hátra a szerződésükből). Persze, ezen kívül az is fontos szempont, hogy a Boltonnak sikerülne-e időben megfelelő pótlást találnia...
Így már remélem átlátható, amire elsőre gondoltam.

Aug 14. 11:31

ericsson (Törölt felhasználó)

Tisztázzuk, hogy az a legbölcsebb lépés Wengertől, ha nem mond semmit a két jómadárról! Így akármi történik nem mozdulhat a dolog pozitív illetve negatív irányba! Ugyan ez a helyzet az igazolásokkal! Nem mondhatja, hogy XX kell, mert akkor megemelik az árát, ha meg nemsikerül megszerezni akkor YYY meg megsértődik, hogy miért nem őt! Remélem értitek a gondolatmenetet!
Ennek a hátránya, hogy a szurkolók idegeit teszik tönkre.
A meccshez annyit fűznék hozzá, hogy bölcs lépés volt Wengertől, hogy a meccset nem mindenáron meg akarta nyerni, hanem tudta, hogy a piroslap után már nagyon nagy szerencse kell hozzá! ( Hozzáteszem ez megvolt a 94 percben amikor Robin csak úgy "poénból" ellőtte a labdát egy igen jó szögből! Ha egyet tolt volna rajta, csak egyet és úgy lövi el, nyerünk ) Frimpong és Djourou beállításával jól döntött, mert nagyon nyomtak a szarkák.

ui: DJ sem lesz Fabre utódja, mert ha kiugratta volna az előtte álló Robint, ami egy passz lett volna akkor 0-2 lehetett volna és nem Walcott mögé adni a labdát!

Aug 14. 11:21

eriCesc

batti!"Tény, hogy akkor már nehezebb megszerezni a kiszemelt játékosokat, de egyben olcsóbbak is lesznek/lennének." Szerintem ezt gondold át még egyszer, mert nem igazán ésszerű logikát követtél. Egyik klubnak sem érdeke az átigazolási szezon utolsó napján megválni kulcsjátékosától, ráadásul olcsóbban.

Aug 14. 11:19

batti

Robin1114! A Blackburn menedzsere, Steve Kean a tegnapi meccsüket követő nyilatkozatában elmondta, hogy Samba sérülés miatt nem lépett pályára.

Cahill esetében más a helyzet, mivel értesülések szerint az ő szerződésében egy 17 milliós kivásárlási záradék van, ami értelemszerűen nem emelkedik. Én arra számítok, hogy az átigazolási időszak utolsó napjaiban fog Wenger lépéseket tenni egy védő leigazolása érdekében. Tény, hogy akkor már nehezebb megszerezni a kiszemelt játékosokat, de egyben olcsóbbak is lesznek/lennének.

Aug 14. 10:57

Robin1114

nemkell irnom semmit,mert amit aron21 leírt pontosan úgyanazt gondolom,talán még annyit,ha "véletlen"nemjön irányító akkor Arshat kipróbálnám ott,mert a Zenitben és a válogatottban azon a poszton játszik.
Off:főleg az adminokat kérdem,hogy szerintetek Samba valamilyen igazolási tényező miatt nem játszott és egyáltalán van e rá valami reális esély,mert AW nem őt nyomta a mádiénak(vagy lehet pont azért hogy ne menjen fejebb az ára)Cahillnek meg sztem tegnap felment az ára amit tegnap leművelt,3. opcióként aztis eltudom képzelni hogy tényleg nemlesz védőigazolás,mert a védelemmel pont nemvolt semmi baj,csak a középpélya 1 értelmes paszt nem adott..

Aug 14. 06:30

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook