Arsene Wenger a skysportsnak adott nyilatkozatába árulta el, még mindig nem tudni, hogy mikor térhet vissza az Arsenal fiatal angol titánja, Jack Wilshere.

Az angol válogatott középpályás a Benfica elleni mérkőzés korai szakaszában sétált le a pályáról a bokáját fájlalva, és se akkor, se most nem tudják megjósolni, hogy mikor térhet vissza a középpályás.

Fabregas és Nasri távozása esetén kulcsszerep hárúlna a fiatal játékosra, hisz már a tavalyi szezonban is kulcsfontosságú tagja volt az Arsenal középpályájának.

Wenger reméli, hogy a fiatal játékos hamarosan visszatérhet, és nem fog Vermaelen sorsára jutni.

"A bokájával adódtak problémák, de még nem tudni, hogy mennyire veszélyes a sérülése. Reméljük, hogy minél hamarabb visszatérhet."

"Mindenki mást mond a visszatérésével kapcsolatosan, de az biztos, hogy augusztusban már nem tud pályára lépni." - nyilatkozta Wenger a Skysportsnak.

Ez pedig a fiatal játékosnak igen rosz hír, hiszen fiatal kora miatt, még most van abban a korszakban, amikor a játékosok a legtöbbet fejlődnek.

Nasri és Fabregas távozása esetén Ramsey-vel karöltve ők alkothatnák a középpálya belsejét, és nagyon fontos szerep jutna a két fiatal játékosra ebben a szezonban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

13 éve
Törölt felhasználó
És mi lett volna, ha Wenger elengedi az U21-es EB-re...
13 éve
De ne beszéljetek így Fabregas -ról. Nasri -t még megérteném, de Fabre nem szolgált rá. Nagyon sok mindent tett a klubbért, és már rég elmehetett volna, de nem tette. És már nagyon haza húzza a szíve. Meg kell köszönni neki, és ő is biztos megfogja köszönni azt a sok szeretetet a szurkolóknak, és Wenger -nek a bizalmat, és hogy ilyen nagy játékost csinált belőle. Most már kilehet jelenteni egy korszak lezárult az Arsenal -nál...
13 éve
Törölt felhasználó
de a hivatalos bejelentés elvileg ma lesz,de már szerintem ezis ilyen 99% os igazolás,mert elvileg 2016-ig irt alá,4 es mezszámot kapja..
13 éve
Törölt felhasználó
Elvileg Fabregast mégsem ma, hanem hétfőn fogják bemutatni...-.-

Picsába, én már azt vártam, hogy takarodjon el innen Nasrival együtt! Már nincs kedvem ezen izgulni.
13 éve
Törölt felhasználó
tényleg húzzon már el mind2!!!!:Dvelük sem ment h kupát nyerjünk, nélkülük sem lesz rosszabb.egyetértek azzal h jobb lesz ha nem 1 ember játékán múlik a csapat játéka!

Szólj hozzá