Korábban jelentkeztem egy kisebb cikk formájában egy felhívással, amellyel arra próbáltalak rábírni titeket, hogy írjátok le azt, ahogyan megismertétek az Arsenalt aztán küldjétek el nekem és később az általatok leírtakat az oldal látogatói majd elolvashatják. Néhány látogató már az első két részben küldte is a saját sztoriját, ma megosztok veletek még egy történetet. Az 'Így ismertem meg az Arsenalt' rovat utolsó része ez. Köszönöm mindenkinek a részvétet!

A közeljövőben indítok majd egy újabb rovatot, amely működésére ismét a Ti munkátokra lesz szükségem, tehát annak a rovatnak is Ti adjátok majd a szövegét!

És akkor az utolsó történet, Vörös Pétertől:

Én Thierry Henry miatt kezdtem el szurkolni a klubnak. Már a 2006 -os vb előtt is nagyon tetszett Henry játéka, mikor néztem a vb -t már az első meccstől elhatároztam, hogy én a franciáknak fogok szurkolni. Mikor nem ők nyerték a vb-t nagyon csalódott voltam. Aztán nyomon követtem az Arsenal szezonját és megkaptam életem 1. Ágyús mezét amire Thierry Henry neve volt nyomva. Aztán 2007 szezon végén óriási sokk ért, mikor 'Titi'-t leigazolta az FC.Barcelona -ba(körülbelül annyira csalódott voltam, mint Carling cup döntőn). Mint sokan mások, én se tudtam, hogy lesz-e élet ezek után az Arsenalnál, de emiatt még jobban érdekelt a futballklub. A következő szezonban már le se tudták vakarni rólam az 'Ágyúsok' emblémáját. Nagyon megkedveltem Robin Van Persie -t és a többieket. És már én is nagyon várom, hogy valaki az Arsenalból a magasba emeljen egy rangos kupát és együtt ünnepeljen a csapat és a szurkolók.Azóta akármilyen családi program van, inkább kihagyom és meccset nézek, és azóta már szinte minden Arsenal -os tárgyat begyűjtöttem. Nagy szerencsémre 2010 nyarán eljutottam Londonba az Emirates Stadium -ba. Óriási élmény volt maga a túra és nagyon jó érzés volt kiállni a pályára. Ez lenne az én történetem, hogy hogyan is lettem Arsenal szurkoló.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

13 éve
Törölt felhasználó
Szép! :)

Szólj hozzá