Ma 20:45-kor veszi kezdetét az Arsenal utolsó felkészülési mérkőzése, a Benfica ellen, az Estadio da Luz-ban. A keret adott, azonban elég foghíjasnak tűnik, távozó akad, és még sok akadhat, azonban nincs elég vétel ezen likak pótlására. Megvan kötve Wenger keze, vagy a megfelelő pillanatra vár? Sajnos nem tudjuk...azonban valamit produkálni kell különben az első 4-be való bejutás is csak távoli álomnak fogható majd fel.

Sérültek akadnak... Wilshere, Koscielny, Nasri sérültek, Walcott és Fabregas pedig már edz, de nem állnak készen. Bendtner, Eboué és Almunia az eligazolás szélén, ezért nem lesznek jelen a találkozón.

 

2-1...nem elég, és ha már így bukdácsolunk az előszezonban, mi a halált várjunk a jövő héten kezdődő Premier Ligában...vásárolni kell, ha esetleg távoznak a kulcsjátékosok, még a végén az is megeshet, hogy vergődni fogunk 6. és 5. helyen.

Az egyik legnagyobb probléma hogy ISMÉT vezetésre állt a csapat, és ISMÉT sikerült elbukni a meccset. A védelemben tulajdonképpen csak Vermaelen csinál valamit, ha így folytatja, agyhugykövet fog kapni, mert egyedül húzni a védelmet lehet egy éven át, bizony az kihívás. Gibbs és Traoré nem elég jó, embert kell venni, nincs mese. Rosicky ezúttal haloványan játszott, olykor villant, de ez nem elég. Ugyanez mondható el Ramsey-ről is, tevékenysége nemhogy maradandó nem volt, jó passzok se mindig akadtak a középpályán. Arshavin és Gervinho hajt, Van Persie még ha halovány is a pályán, egyszerűen meglövi a gólját minden meccsen. Bezzeg Chamakh, még ha pörög is mint a Kemotoxos légy, akkor sem ér el vele semmit.Lassan az elvágyódó Bendtner jobb választásnak tűnik, mint a marokkói légideszantos...Szczesny-nek nem volt sok dolga, azonban Fabinskinak már igen, a második gól kicsit hajazott arra, hogy nem védte elég jól a szöget, ha kicsit kijjebb húzódik, elérhette volna a bogyót. Ennek ellenére is volt dolga, és feladatát jól végezte. Szerény gondolatom szerint a bíró nem tartotta eléggé kézben a mérkőzést, barátságos meccs létére volt, hogy kicsit hevült a hangulat.

Gólok:

Van Persie (34.), Aimar (50.),  Nolito (60.)

 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Gibbs, Song, Rosicky, Ramsey, Arshavin, Gervinho, Van Persie (C)

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

 

Ne felejtsetek el szavazni mérkőzés után a meccs emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (334)

13 éve
Törölt felhasználó
Amiről itt beszéltek,hogy a mentális problémák,nagyon igazak,pont ezért kéne dirbó hajtós edzett idegzetű focistákkal kiegészíteni a a keretet.
A liga kupa bukta,igen az nagyon betehetett nekik,sajnos,de a foci ilyen.
A bajnokság folytatódik a csapatok erősödnek,férfiak sportja, és egy ilyen szinten futbalozó csapatnak túl kell tennie magát ezeken a kudarcokon,ha ez nem megy akkor önmaguk gátjai,de ha túl lépnek rajta akkor jöhet a felemelkedés,csak ehhez változás kell!
13 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy ez egy kicsit gonosz lesz ,de a legjobbkor jött ez a 3 sérülés. Ugyanis így Wenger és a vezetőség is látja ,hogy ehhez a kerethez még kell igazolni min 2-3 játékost! Védő posztra 100 ,hogy kell valaki. Középpálya majd még eldől ,de lehet ,hogy kellene sőt inkább azt mondom, hogy még egy klasszis csatár is kéne. Wenger mondta ,hogy jövő héten fog igazolni , de ebben a 3 hétben kéne nagyon aktívnak lenni. :coolgrin:
13 éve
Törölt felhasználó
Csak a 2. félidőt láttam, de abból az jött le hogy, hogy jenkinson és squallici nagyon gyenge. a szerintem nem vészes ez a vereség, ahogy 1. félidőben megszereztük a vezetést mert majdnem az 1. sor játszott, viszont a 2.ban a fél mezőnyt lecserélte wenger. a benficánál ez fordítva volt. 8-/
13 éve
Törölt felhasználó
Az 1. félidőben jól támadtunk és a védelem is jól működött, lőttünk egy gólt, de a 2. félidőben gyengébben játszottunk, a védelem sem volt a dolgok magaslatán, és kaptunk két gólt így elvesztettük a meccset.
De azért remélem hogy a bajnoki kezdésre a csapat összeszedi magát, és a sérültek is felépülnek, mert az 1. néhány fordulóban azért nem lesznek olyan könnyű meccsek az Arsenal számára.
ARSENAL 4EVER!!!! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Nem láttam a mérkőzést!Ez a vereség és az előszezonban nyújtott teljesítmény na és a sérülések aggodalomra adhatnak okot. Az Udinese kemény falat lesz!!Van még 1 kis idő meg kell erősíteni a csapatot amennyire csak lehet!!Ilyenkor jönne jól egy Arab sejk aki nem állna el 1-1 transzfertől ,ha adott klub többet kér " egy kicsit" a játékosáért!

Szólj hozzá