Hölgyeim és Uraim, ezennel bejelentem, hogy jövő hétvégén, azaz Augusztus 13.-án a szezonnyitó mérkőzés alkalmából kettő, azaz 2 programot is szervezünk. 

Első, hogy délelőtt 10 órától tartunk egy közös focit! Semmi nevezési díj, szimpla foci, megalkotjuk a csapatokat és játszunk egy jót. A helyszín elsősorban Pest lenne, mint univerzális csomópont. Mi a Boráros téri Grundot találjuk a legkihasználhatóbbnak, közlekedésileg jó. A pálya beton, egyszerű, azonban nagyobb az átlagosnál.

Ezt a programot CSAK IS KIZÁRÓLAG JÓ IDŐ ESETÉN tartjuk meg.

A második program, mely a tavalyi sikernek köszönhetően újra előbújt, a közös meccsnézés, tehát megnéznénk a szezonnyitó mérkőzést 18:30-kor.

FONTOS : Ezen programok csak akkor élnek, ha vagyunk elegen a megvalósításához. Kérek mindenkit, hogy hozzászólásban mindenki jelezze jelenlétét, KÜLÖN-KÜLÖN,  de csak akkor, ha valóban ráér.  Amennyiben jövő hét elejéig vagyunk elegen, elkezdjük a valódi szervezést.

Megkérném Cefregunner társunkat, amennyiben lehetséges, keressen fel minket! Nagyon szépen köszönöm!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (58)

13 éve
Törölt felhasználó
nos lesz vmi ebből a fociből? vagy legalább a meccsnézésből? ahhoz nem kell sok ember de mégis csak jobb többen kocsmában meccset nézni
13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok én is benne lenék mindkét programban.
Várom a további hírek róluk :)
13 éve
Törölt felhasználó
rég kommenteltem az oldalon de jelen pillanatban úgy tűnik én is tudnék csatlakozni a focizáshoz és a meccsnézéshez is, úgyh várom a fejleményeket
13 éve
Törölt felhasználó
OFF: GIbbs, Vermaelen és RvP is megsérült ! Wenger meccs utáni interjúban mondta el!
13 éve
Törölt felhasználó
Asnl1220!
hát elég sokszor emlegetted a "milla" szót,azt hittem már Roger Milláról beszélsz:D

(http://hu.wikipedia.org/wiki/Roger_Milla)

Szólj hozzá