Az Emirates Kupa második napján járunk, a tegnapi délután az Ágyúsok 2-2-es eredményt étek el a Boca Juniors ellen. A mérkőzés sötét oldala igazán az volt, hogy az Arsenal vezetett 2 góllal, és két csúny védelmi hiba után állt talpra az Argentín klub. Ma azonban javíthat a csapat, a New York Red Bulls Thierry Henry vezetésével lép az Emirates gyepére, valamint egy teljesen más kezdőt is várhatunk a pályára. 

Ismételten nem fog pályára lépni Bendtner,Almunia, Fabregas, Diaby, Walcott valamint Henderson. 

 

A Boca Juniors 3-0-ra kapott ki a PSG csapatától, tehát a mai mérkőzés végkimenetelétől függ a kupa győztese.

 

Gólszerzők:

Van Persie (42,) , Bartley (Öngól, 84,)

 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Wilshere, Ramsey, Rosicky, Gervinho, Van Persie (C)

 

Pad:

Nasri, Vela, Djourou, Fabianski, Arshavin, Jenkinson, Eboué,  Chamakh, Afobe, Frimpong, Bartley

Érdekesség, hogy Henri Lansbury ISMÉTELTEN nincs még a padon sem, valamint a másik oldalon kezdeni fog Henry.

 

Kérünk mindenkti a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek Jó szurkolást kívánunk!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el újfent szavazni a meccs emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (257)

13 éve
Törölt felhasználó
Zacky! Én a világért sem akartam a hálátlan szurkoló érzetét kelteni benned. Henry minden tiszteletet megérdemel, mind sportolóként, mind emberileg. Nem arra akartam utalni, hogy felejtsük el mindazt, amit a klubért tett, csupán számomra a jelenkor Arsenalja prioritást élvez.
13 éve
Törölt felhasználó
ez még nagyon messze volt a vitától. sajnos az én hibám, de nehezen bírom mikor egy ilyen 'műintellektuel' adja itt a kimértet és próbál beszólogatni másnak, holott állítom nem töltötte még be a 16ot, de ő megteheti.

batti: henry nem csak a múlt, ő az élő legendánk, aki példakép kéne legyen mondjuk egy nasri számára, hogy a szívét lelkét kihajtsa a pályán. nem arról van szó, hogy ajnározni kell, én se azt a látszatot akartam kelteni, de szerintem többet érdemel tőlünk arsenal szurkolóktól, minthogy megjelent, láttuk, kösz, csá. biztos bennem van a hiba ismét, de én így látom ezt.
13 éve
Törölt felhasználó
Valaki tudna nekem linket(torrent) dobni a két meccsről, ha lehetséges? Megköszönném!
13 éve
Törölt felhasználó
ha nem szeretnétek bannt, a vitát fejezzétek be :)
13 éve
Törölt felhasználó
Batti! Köszi a pozitív gondolatokat, de nekem az a bajom, hogy ez a csapat nagy ívben tesz a nézőkre is. Nehogy már 2 perccel többet kelljen futni, a végén még nyertünk volna......Nem tartom sokra az Emirates kupát, csak egy olyan csapat esetében, ahol ilyen kupaínség van, a nézők értékelték volna, ez látszott azon a pár szurkolói arcon amit bevágtak a közvetítés közben. De persze ez rohadtul nem számít, csupa sztár van a csapatunkban, meg Arsene we trust, meg Arsene knows...

Szólj hozzá