Az Arsenal eddigi felkészülési időszakában 3 meccset láthattunk. Malajzia XI (0-4), Hangzhou Greentown (1-1), FC Köln (1-2).

Ma a Boca Juniors ellen állunk ki, 17:20-as kezdéssel. Cesc Fabregas nem lesz ott a tornán, vele együtt nem vesz részt Almunia, Bendtner, ők átigazolási mizériák miatt, valamint Diaby, Henderson és Walcott. Emmanuel Eboué visszatért apróbb sérüléséből.Az előbbi kettő játékos hosszabb távra dőlt ki. Érdekesség, hogy a tékozló francia, Samir Nasri a kezdőben lesz, azonban sorsáról nincs döntés.

Azonban kinek lehetőséget ígért, az Henri Lansbury, a padon sem szerepel a neve. Meglehet, Wenger holnap veti be a fiatal angolt.

Gólok: Van Persie(29.), Ramsey (46,), Viatri (69,), Mouche (72,)

Hivatalos kezdő:

Fabianski, Jenkinson, Koscielny, Djourou, Traore, Frimpong, Wilshere, Nasri, Gervinho, Arshavin, Van Persie(C)

 

Pad:

Sagna, Vela, Ramsey, Song, Squillaci, Mannone, Eboué, Gibbs,Chamakh, Afobe, Bartley

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

A mérkőzést követően szavazzatok a meccs emberére!

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (281)

13 éve
Törölt felhasználó
batti, kösz a fordítást!
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem sokan azért gondolják, hogy két középhátvédet kell igazolnunk, mert 1. Koscielnyt a CC döntőjében vétett hibája után alaposan beskatulyázták, és az újabb trófea nélküli szezont az ő számlájára írták (amit óriási baromságnak tartok) 2. Djourou amióta visszatért a MU elleni FA kupa meccsen elszenvedett sérüléséből, azóta nem képes olyan teljesítményt nyújtani, mint azelőtt 3. Squillaci, pedig Squillaci, ezen nincs mit magyarázni :D
13 éve
Törölt felhasználó
FanofArsenal! Sokan (gondolom) azért írják, hogy két középhátvédre van szükségünk mert nincs egy normális balhátvédünk, és ez esetbe pedig Vermaelen húzódna ki szélre! A másik eset pedig az,hogy illető(k) nincsenek tisztába, hogy milyen képességekkel van megáldva a mi belgánk! :)
13 éve
Törölt felhasználó
Aron21 ezúttal is egyetértek veled.

Itt a fordítás (próbáltam magyarosan fordítani, gondolom mindenki számára érthető lesz):
Matáról...
"Ha jól értelmezem a kérdését (ezt az interjú készítőjének mondja), akkor az érdekli, hogy kettejük (Cesc+Nasri) távozása esetén szükséges-e egy játékost igazolni, erre a válaszom természetesen igen. Mindketten kivételes játékosok, személy szerint pontosan ezért akarom megtartani őket."
13 éve
Törölt felhasználó
Am nem értem a sok futball rajongót! Minek nekünk két középhátvédet igazolni? Az Sh-n ezt írja feszt 1-2 ( más csapatot favorizáló) rajongó! Verma nincs? Verma gagyi?1 kh kell és kész ,nem 2!

Szólj hozzá