Cesc Fabregas nem épült fel izomsérüléséből, így nem tud elutazni Németországba.

A spanyol középpályás már az ázsiai túrát is kihagyta sérülése miatt. Arsene Wenger megerősítette, hogy Fabregas továbbra sem csatlakozhat az Arsenal keretéhez, akik ma fognak Kölnbe repülni.

A nyári igazolás Gervinho azonban a keretben van, így a debütálása már szombaton megtörténhet az FC Köln otthonában. Lukasz Fabianski visszatért vállsérüléséből, így ő is az ágyúsok gépével tart.

Nicklas Bendtner, Abou Diaby és Emmanuel Eboue Londonban maradnak.

Fabregas nem épült fel teljesen izomsérüléséből.

- mondta Wenger az Arsenal.com-nak

Túl korai lenne számára. Még nem áll készen.
Gervinho velünk van. Fabianski visszatért. Eboue sérült, így itthon hagyjuk és Bendtnert is.
Diaby hosszú időre kiesett, ezért nem beszéltem róla. Nem számíthatunk rá augusztusig. Biztos vagyok abban, hogy a szezonkezdést kihagyja.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

13 éve
Törölt felhasználó
Ericson és Batti: Számomra nem az a lényeg, hogy Traore vagy Gibbs a jobb (nekem az a véleményem, hogy egyik sem jó, de természetesen rám cáfolhatnak), hanem az, hogy Wenger makacsul nem hiszi el, hogy a tartalékból felhozott és a kölcsönből visszahozott fiatalokkal nem lehet komoly eredményeket elérni. Kéne egy pár tapasztaltabb játékos, lehetőleg olyan, aki a bajnokság hajrájában is tud hideg fejjel gondolkodni, és össze tudja szedni a társait, ha mondjuk 0-4-ről jön fel az ellenfél. Nem kell 100 milliókat költeni, mert a tehetség sok játékosban megvan, sőt van pár klasszis játékosunk is, de egy vagy két jó igazolással össze lehetne rakni a gépezetet. Szerintem a téglák megvannak, már csak malter kell közé.
13 éve
ha Mannone is menne Almunia melett akkor én Kasper Schmeichel-t venném meg a Leeds-ből(asszem ott játszik),sztem jó kapus :)
13 éve
Törölt felhasználó
srácok, srácok... a nyár végén majd ránézünk a keretre, és aztmondjuk, hogy : ugyanmár ezek a játékosok a világ elitjébe tartoznak egytől- egyik... meg hogy bajnokesélyesek vagyunk mer van rvp-nk meg fabregasunk, meg vermaelenünk, meg szceszny-nk. csak azt felejtitek el hogy a foci sohasem a nevekről szólt, hanem a játékosok teljesítőképességén, formáján! nézzetek vissza a digisporton egy arsenal meccset. úgy keződik hogy xy meg yz a visszatérők, és a jóska meg a sanyi meg lesérült ezért nincsen ott a keretben... valahogy mindenki elfelejti, hogy nem 11 világklasszis játékos kell ide, mert annyi volt az elmúlt években is. valami plusz kell, amitől az idei év más lesz mint a többi. ezért kellenek jó igazolások! a sérülések idén is jönni fognak, nem kell majd csalódnunk..pozitívan főleg nem.
a veretlen szezonunkban télen leigazoltuk almuniat- van persiet, és talán ebouét ha jól tudom. én azt mondom télen is kellene venni friss játékosokat. sosem árt, sőt lehet hogy ezen múlna a szezonunk... szóval hajrá AW még nincsen kész a csapat!
13 éve
Törölt felhasználó
Teljes mértékben egyetértek veled ericsson ;)
Bartley és Lansbury helyzete nagyon szerencsétlennel mondható, mivel egyikőjüknek sem sikerült még teljes mértékben felépülni sérüléseikből, így a felkészülési meccsek egy részéből kimaradtak. Remélhetőleg az Emirates Kupára már fittek lesznek és megmutathatják mire képesek.

Szerk.:
zsolt! Nem azt írta ericsson, hogy alapvetően Traoré jobb, mint Gibbs, hanem azt, hogy a felkészülési meccseken jobban teljesített vetélytársánál.

Azt is bátran állíthatom, hogy Fabianski minden kritikust elhallgattatva kiválóan szerepelt egészen addig, amíg egy balszerencsés mozdulat félbeszakította a remek szezonját.
13 éve
Törölt felhasználó
Fabianski kiváló? Bocs, de erről lemaradtam...Traore jobb mint Gibbs? Ha kicsit gúnyos szeretnék lenni, ez nem túl nehéz feladat...Na mindegy, ezen nem fogunk összeveszni

Szólj hozzá