A tegnapi nap óta felgyorsultak az események az Arsenal átigazolási frontját illetően, amelynek folyamánya az lehet, hogy a Costa Rica-i Joel Campbell személyében a csapat az idei nyár harmadik új érkezőjére tehet szert.

Az Arsenal már hónapok óta figyeli a 19 éves tehetséget, s a kezdeti jelek meglepően pozitívak voltak, miután a játékos csapata, a C.D. Saprissa elfogadta az angolok 930 ezer angol fontos ajánlatát, s úgy hírlett, Campbellék is rábólintottak Wengerék öt évre szóló szerződéstervezetére.

Aztán még aznap este fordult a kocka: Campbellék állítólagosan egy másik angol klubtól is kaptak ajánlatot, amely sportszakmailag ugyanazt tartalmazta, mint az Arsenalé, de jobb anyagi feltételekkel járt volna. Az Arsenal képviselete, Richard Law vezetésével aztán villámgyorsan tárgyalóasztalhoz ültek a játékos menedzserével, és 1 millió angol font fölé tornázva az ajánlatot, végül megegyezésre jutottak.

A legfrissebb Costa Rica-i hírek arról szóltak, hogy az Arsenal embereinek felügyeletével a játékos még ma átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon egy helyi kórházban. A szerződés véglegesítésére azonban csak később, az U20-as világbajnokság után kerülhet sor.

Campbell ügynöke, aki egyben az édesapja is, azt is megerősítette, hogy a játékos csak úgy kaphat munkavállalási engedélyt, ha az Arsenal a 'különleges tehetségére' hivatkozva egy külön vízumot igényel majd neki az illetékeseknél.

Tekintve pedig, hogy Campbell már a Costa Rica-i felnőtt válogatott játékosának tudhatja magát, erre meglehetősen jó esély van. Hogy Arséne Wenger mennyire számol vele az első számú csapatban, az jól mutatja, hogy a hírek szerint a felnőtt keret tagjainak fenntartott mezszámot kaphat, méghozzá a 12-est.

További részletek hamarosan.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

13 éve
Törölt felhasználó
Akkor legalább látom, hogy mi a közös itt bennünk 🧀
Kb rám is ilyen hatással volt a vidi.
13 éve
Törölt felhasználó
Mateo130! Hát b...meg én is majdnem elsírtam magam! Többek között ezért is érdemes ARSENAL szurkolónak lenni. Ez e video tisztán mutatja, milyen az Arsenal stílus. Most, hogy megnéztem, megyek és elszívok egy cigit, mint egy jó szex után! Köszi, hogy ezt belinkelted. ;)
13 éve
Törölt felhasználó
énis olvastam a comon.
13 éve
Törölt felhasználó
Off: Gazidis elmondása szerint nem Gervinho volt a csapat utolsó igazolása. Kőkeményen hajtanak a háttérben az újabb játékosok megszerzésért, és hozzátette van pénz az átigazolásokra.

Kíváncsi leszek, hogy ebből mi valósul majd meg. Egy igazolás ezek szerint még minimum lesz, kérdés mikor, és, hogy ki. De valószínűsíthető, hogy a várva várt védő is meg fog érkezni. De az már közel sem biztos, hogy ez Samba vagy Cahill lesz.
13 éve
hogy játszott Traoré meg Gibbs a bal oldalon?

Szólj hozzá