Az Arsenal vezérigazgatója, Ivan Gazidis minden átigazolási téren támogatja Arséne Wenger törekvéseit, beleértve a Fabregas-Nasri sagákat, illetve kijelentette: van elegednő pénzösszeg az átigazolásokra.

"A mi átigazolási politikánk az, hogy nem kommentáljuk a tevékenységeinket nyilvánosan. Arséne amúgyis nagyon tisztán szokta látni az ügyeket ezen a fronton, így különösebb támogatásara nem szorul." - mondta Gazidis a Sky Sportsnak.

"Nem számolunk azzal, hogy Nasri és Cesc helyére is igazolnunk kell, mert - a spekulációkkal ellentétben - arra számítunk, hogy mindketten maradnak a klubnál a következő szezonra is." - tette hozzá.

Az Arsenal a napokban tért vissza Londonba az ázsiai túrájukat követően, így hamarosan akcióba lendülhetnek az átigazolásokat tekintve is. Az egyik prioritás egy középső védő leigazolása lenne, Wenger pedig Gary Cahill, Christopher Samba és Phil Jagielka között válogathat annak ellenére, hogy egyik játékos kivásárlási ára sem lenne túl alacsony.

Gazidis ugyanakkor megnyugtatta a szurkolókat, hogy van elég pénz az átigazolásokra.

"Igenis meg van a pénzünk a költekezésre. Az átigazolási piacon azonban mi szemben találjuk magunkat egy kisebb kihívással, mert egyrészt nekünk nem olyan játékosok kellenek, akik a karrierjeik végén állnak, s ezenkívül nincsenek hiányposztjaink sem." - mondta a vezérigazgató.

"Meg kell találnunk azokat a játékosokat, akik biztosan pluszt tudnak hozzárakni a jelenlegi keretünkhöz."

"Győztesek akarunk lenni, trófeákat akarunk nyerni, és ezért fogunk küzdeni a következő szezonban is."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
Ez a jó szó!! Töketlen átigazolások jellemzik az Arsenalt...
13 éve
hello:D egy hétig nem voltam itthon vki megtudja mondani hogy játszik Miyaichi,Frimpong és Jenkinson???jah meg azt hogy játszhat-e a Köln ellen Gervinho :)
13 éve
Törölt felhasználó
Az igaz Athlon, hogy nem jó nagy dobra verni, hogy kit akartunk. Ott van Chicharito, a manu csendben intézte, de amint kiderült, hogy behívták a mexikói válogatottba SAF !gyorsan! le is igazolta! Nekünk nagyon töketlenül szoktak menni az igazolások!
13 éve
ericsson! Nézd meg, a Campbell gyerek sztorija napvilágot látott, és már fél Anglia a nyomában van.
13 éve
Törölt felhasználó
Jól van Gazidis, ülj le egyes!
Tudtam, hogy nem kellett volna elolvasnom! :down:

Szólj hozzá