Arsene Wenger ragaszkodik hozzá, hogy az Arsenal védelme nem gyenge, azonban elismeri, hogy a rögzített helyzetek hárításában fejlődni kell.

Rengeteg védőt szóbahoztak már az Arsenallal, azonban eddig csak Carl Jenkinson érkezett.

A francia szakvezető úgy gondolja, hogy a rendelkezésre álló játékosai megfelelő minőséget képviselnek, de úgy gondolja, hogy fejlődésre van szükség.

Nem gondolom, hogy a csapat védekezése gyenge, mivel alapvetően egy támadó csapat vagyunk. Néha a védőink is több támadó feladatot vállalnak, mint más csapatok játékosai.
Úgy gondolom, hogy meg van a megfelelő minőség, és Thomas Vermaelen is új játékosnak tekinthető.
Akciók kivédekezésében az egyik legjobbak voltunk a szezonban, azonban rögzített helyzetekből sok gólt kaptunk, és ezen változtatni szeretnénk.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

13 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok Wenger!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Ez így van.
Csak közben be kellene rúgni az össze rohadt helyzetünket és akkor beleférne 1-2 kapott gól is. Vagy nem?! :grrr:
13 éve
Törölt felhasználó
FanofArsenal: Hát igen, azokon a meccseken amiket felsoroltál, a csapat hozzáállása döntött szerintem. Főleg azokon a meccseken éreztem magam kínosan, meg olyankor 1 nagy szégyen volt a csapat amikor gólokkal vezetünk, és mégis X vagy vereség lesz a vége.
Én azt mondom, hogy Wenger nem elég keménykezű. Ha kell akkor alázza földig külön-külön a játékosokat, mert mi az, hogy ha vezetünk akkor elbízzák magukat, meg azt hiszik, hogy ők az istenek! Ha Wenger nem lenne ilyen ,,alamuszi'' akkor ezeket a meccseket is könnyűszerrel behúztuk volna.
13 éve
Törölt felhasználó
Olyan meglepi lenne amitől leállna a szivem :D :P
13 éve
Törölt felhasználó
majd ő lesz as kh ,ez a nagy meglepi!! :D

Szólj hozzá