Előző nyáron a VB miatt a két döntős válogatott játékosunk, Persie és Cesc nyári pihenője kicsit elhúzódott, mindkettejük előszezoni felkészülése tolódott, így a többi játékosnál fáradtabban és 'meggyötörtebben' kezdtek neki az új szezonnak.

Persie szerint az idei szezonban minden játékos sokkal frissebb, élesebb és erősebb lesz, köszönhetően a sok pihenésnek és a válogatott meccsek nélküli nyárnak.

Tavaly Nasri lába eltörött az ausztriai edzőtáborban, így hosszú ideig nem játszott, a többieknél később kezdte meg a felkészülést, így frissebb volt a szezon során.

"Majdnem mindenkinek jól telt a nyári pihenője a csapatban. Ez nagyon fontos. Nem volt se VB, se EB, így mindenki nyugodtabba tölthette a nyarát."

"Több, mint egy hónap pihenőnk volt, 5 vagy 6 hét azt hiszem, tehát jól ki tudtuk pihenni magunkat."

"Nézzük meg Samirt, akinek az előző szezon rajtja előtt nagy szünetje volt, a szezon során friss volt mind fizikálisan, mind mentálisan, így jól teljesített."

"Remélhetőleg jó előszezonunk lesz, aztán jó rajtot produkálunk majd, jól kell rajtolnunk!"

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

13 éve
Törölt felhasználó
Csak sajnos már nincs itt Eboué :(
13 éve
Törölt felhasználó
És ez csak nekünk előny? :gulp:
Majd akkor nézzük meg mikor a city Clichyvel az élen elpicsáz minket.
13 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Jenkinson vagy Eboué ? Rohadt nehéz a választani.... 10 év múlva is Ebouét választanám :D
13 éve
Törölt felhasználó
Ericsson kivételesen egyet értek veled.
Jenkinson harcol Sagnával ?? Jézusom, ekkora hatalmas baromságot... max konzolon... Eboue lesz a stabil második emberünk arra a posztra ez egyértelmű.
Még túl fiatal és tapasztalatlan a gyerek... én harmadik jelöltként számítanék rá és a kupákban adnék neki lehetőséget, vagy a gyengébb PL csapatok ellen max.
De az, hogy Sagnával harcol? Sírjak vagy nevessek? pff
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson, sztem második számú jobbhátvéd lesz Jenkinson, Wenger nem azért igazolta le, hogy aztán kiégjen, remélem jó játékos lesz belőle, mert látszik rajta, hogy a mentalitása most is tökéletes. Az a baj persze ezzel, hogy Eboué sztem nagyon háttérbe fog szorulni.

Am. üdv Gervinho:)

Szólj hozzá