Arsene Wenger nagyon izgatott az Arsenal keretének két új tagjával kapcsolatban.

Wenger úgy gondolja, hogy Ryo Miyaichi (aki a Feyenoordnál sikeres szezont töltött) betörhet az Arsenal felnőtt csapatába. A professzor szerint a Charltonból igazolt Carl Jenkinson harcba szállhat Bacary Sagnaval a jobbhátvéd posztért.

Az ázsiai túra alatt mindkét játékosnak lesz lehetősége megmutatni, hogy méltóak az Arsenal mezének viselésére.

Ryo fantasztikus meglepetést okozott nekünk.

- mondta Wenger a hivatalos oldalnak

Jól teljesített a Feyenoordnál, miután megérkezett a foci iskolából.
Nagyon izgalmas látványt nyújt, mivel gyors és gyorsan gondolkozik.
Jenkinson érdekes vétel volt. A Charltonból vásároltuk és remélhetőleg nyomást gyakorol majd Sagnara.


Emmanuel Frimpong is jó eséllyel pályázik a felnőtt csapatba való kerülésért. A harcos középpályás tavaly lehetőséghez jutott pár mérkőzésen, de a Premier League kezdetekor összeszedett egy térdsérülést.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy Frimpong visszatért, mivel jól kezdte a tavalyi szezont, de sajnos lesérült

- mondta Wenger

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
Meg persze Ramseyt is be kell építeni! Ő már régen tolhatná úgy mint Wilshere, ha nem lett volna az a borzalmas lábtörése! Pedig azelőtt jó sok meccsen kezdő is volt, és nagyon jól is ment neki! A következő év az ő éve lehet!
13 éve
Törölt felhasználó
Sztem Frimpong és Lansbury már a következő szezonban is meglepően sok játéklehetőséghez fognak jutni.Ryo-nál az a baj h 4en is előtte vannak.Ugye Nasri és Walcott per pillanat a kezdő a szélső támadó poszton és mögöttük is ott van Arsha meg msot már Gervinho is.Tehát ő sztem a nem túl távoli jövő embere lehet.Jenkinson előtt meg ott van Sagna és Eboue is.
13 éve
Törölt felhasználó
ryo lansbury jenki frimpong.őket kell beépíteni lassan a csapatba :)
13 éve
Törölt felhasználó
nagyon remélem h ryo maradni fog...ez meg h érdekes vétel volt nem valami meg győző az új srácról---
13 éve
Törölt felhasználó
Ez alapján valószínűleg csak Ryo-n fog múlni,hogy milyen teljesítménnyel rukkol ki a felkészülési meccsek alatt. Ha kiválóan teljesít,akkor Wenger-ék biztos elintézik neki valahogy a munkavállalási engedélyt,és ott lehet az első keretben.
Jenkinson érdekes vétel,a 3. ligában is csak pár meccse volt,lehet tehetséges,de nem hiszem különösebb nyomást tudna gyakorolni Sagna-ra,az a poszt amúgy sem kérdőjeles,mivel a tavalyi PL szezon legjobb jobb bekkjéről van szó.
Frimpong viszont hiányposztra jönne,mivel régóta nincs igazi helyettese Alex-nek csak ilyen mondvacsinált játékosok pótolták,szóval szerintem neki van a legnagyobb esélye,hogy megragadjon a felnőtteknél a 3 említett ember közül.

Szólj hozzá