Az Arsenal közelgő ázsiai túrájával úgy tűnik, megtört a csend, és Arséne Wenger is újból a kamerák elé állt, s természetesen a nyári átigazolási szezon volt a legvitatottabb téma.

Miközben Cesc Fabregas és Samir Nasri maradása a levegőben lóg, az erősítés kulcsfontosságú Arséne Wenger csapatának, miután az Arsenal az előző évadban is nyeretlen maradt - sorozatban immáron a hatodik évben.

Wenger elismerte, hogy az elefántcsontparti Gervinho hamarosan az Arsenal játékosa lesz, s azt is hozzátette, hogy éjjel-nappal dolgozik azon, hogy még egy-két klasszis játékos is a csapat tagja lehessen.

"Nagyon keményen dolgozunk ezen, ugyanakkor számomra az a legfontosabb dolog, hogy ne beszéljünk túl sokat erről, ugyanis minél több alkalommal esik szó az esetleges átigazolásokró, annál kevesebb annak az esélye, hogy realizáljuk azokat. Csak azt tudom mondani, hogy keményen dolgozunk ilyen téren, van egy-két hosszú éjszakánk hogy elérjük azt, amit el akarunk érni." - mondta Wenger az Arsenal hivatalos weboldalának.

"Természetesen meg tudom érteni a rajongók türelmetlenségét. De higyjék el, ismerem az összes klubot a világon és mindenkinek ugyanaz a játékos kell ugyanarra a posztra. Mi világszínvonalú csapat vagyunk, így különleges képességű emberekre van szükségünk, hogy erősítsünk a keretünkön. Meg tudom érteni azokat az embereket, akik szerint pénzzel mindent el lehet érni, ugyanakkor ez nálunk nem csak erről szól, meg kell találni azokat a játékosokat, akik a színvonalat tekintve beférnek az Arsenal keretébe." - tette hozzá.

"Számos alkalommal elmondtam már, hogy nagyon közel álltunk ahhoz, hogy trófeákat nyerjünk az elmúlt szezonban, még ha sorozatosan jöttek is a csalódások az évad vége felé. Ugyanakkor remélem, hogy ez a negatív végkifejlet csak arra fogja a játékosaimat ösztönözni, hogy vágjunk vissza a soron következő idényben."

"Most a legnagyobb felelősségem azon van, hogy egyetlen kulcsjátékost se veszítsen el a csapat, aztán pedig természetesen jöhetnek az igazolások, amik csak erősíthetik a csapatot."

"Reméljük, hogy sikerül majd egy-két magas színvonalú játékost leigazolnunk az elkövetkezendő hetekben."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
WENGERNEK EGYÁLTALÁN NEM KÉNE TÁVOZNIA!
Csak annyi a baj ,hogy egy pár SILÁNY játékostól meg kéne szabadulni.ÍME:

Diaby,Denílson,Squillaci,Bendtner,Rosicky,Almunia,Lehmann.

PÉNZT SZEREZNI RAJTUK ÉS A PÉNZEN JOBB JÁTÉKOSDOKAT VENNI.PERSZE AHOZ KELL EGY OLYAN HÜLYE EMBER AKI EZEKET MEGVESZI................:C
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem szimplán csak le kellene mondania az öregnek. Már azzal sokat nyernénk, ha valaki olyan írányítaná a csapatot, aki nem éri be a második-harmadik hely lehetősgével. Ráadásul már ezt sem tudjuk teljesíteni...

Igaz az ellenfelek mondása, miszerint a nyerni akarás, a győztes hozzáállás hiányzik...

A kulcsjátékosok megtartásáról csak annyit, hogy minden évben távozik meghatározó játékos! Egy tuti, most meg lehet, hogy 3 is, ezért van bexarva Wenger.
13 éve
Törölt felhasználó
"Reméljük, hogy sikerül majd egy-két magas színvonalú játékost leigazolnunk az elkövetkezendő hetekben."

Rosszul olvasok,vagy félre lett fordítva,esetleg Wenger-nek ez lenne a hiperaktív nyár igazolások terén?!
Bár nem szeretném előre lehúzni a 'boss'-t,de úgy látom a célok jövőre sem változnak,továbbra is hajtunk a Bl szereplést érő helyek megszerzéséért, mondhatom fantasztikus! Ez a csapat már évek óta egy helyben toporog. Ugyanazokat a köröket futjuk évről évre,de már nem tudok meglepődni semmin.

13 éve
Törölt felhasználó
Igen, ez tényleg idegesítő, hogy azzal kell foglalkoznunk, hogy megtartsuk Nasrit illetve Fabregast. Miért nem tudnak a seggükön maradni. Azt halljuk, hogy ha jön erősítés, akkor ők se mennének, de mivel velük kell foglalkozni... Bonyolult ez az egész.
13 éve
Törölt felhasználó
Szart se érünk 1-2 vagy akár 3-4 új igazolással sem ha a jobbak elmennek.Az igazán jó játékosainkat meg csak úgy tudjuk megtartani ha betöltjük a hiányposztokat és kitakarítjuk a selejtjét,mert azzal éreztetnék velük h igen is van csapat a barcán és a realon kívül aki jövőre is kupákért fog küzdeni!!!!!

Szólj hozzá