A spanyol válogatottért a hírek szerint több elit klub, többek között az Arsenal és a Liverpool is hevesen érdeklődött az elmúlt napokban, hetekben.

A kiváló szélső, aki idén nyáron az U-21-es spanyol válogatottat EB-győzelemhez vezette, korábban már bemutatkozott a felnőtt válogatottban is, amellyel világbajnok lett a nyáron Dél-Afrikában.

Matát - akit jelenleg 2015-ig köti szerződés a Valenciához - sajtóhírek szerint spanyol klubok is csábítják, többek között a Barcelona és a Real Madrid is a kérők között van.

Mata nem tervezi, hogy elhagyja a Mestallát, azonban most már tudunk róla, hogy több klub is élénken érdeklődik a fiatal klasszis iránt.

Mata édesapja idősebb Juan Mata, - aki egyben a játékos ügynöke -  elmondta, hogy a Valencián múlik fia jövője, aki jelenleg éppen nyaralását tölti, miután a szezon befejeztével még válogatottbeli kötelezettségének tett eleget.

"Elismerem, hogy a fiamért több külföldi klub is érdeklődik, de a végső döntés a Valencia kezében van." - mondta édeaspja a Daily Mirrornek

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

13 éve
Törölt felhasználó
ericco honnan tudod?
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem nem kéne megvenni :C
13 éve
Törölt felhasználó
De mi miért nem ajánlunk mindig egy kicsit a többiek fölé? És akkor simán elvihetnénk akárkit. Attól, hogy az Arsenal mostanában sikertelen a neve még van annyira jó, hogy idevonzzon embereket.
Amúgy szerintem a játékunkra néha ugyanez a töketlenség jellemző, mint ami most az igazolási fronton is megy. Sajnos Wenger kezd elhülyülni.... :gulp:
13 éve
Törölt felhasználó
remélem leigazoljuk matát
13 éve
Törölt felhasználó
Vik! Az "állítólag" nem elég! Egy hónappal ezelőtt is megadtuk neki "állítólag" a 110 ezret, de emlékezz vissza, hogy akkor azzal jöttek az újságok, hogy ő 115 ezret szeretne! Már nagyon idegesít ez a huzavona. Döntse már el végre, hogy megy vagy marad és ne szarozzon.

Szólj hozzá