A Daily Express érteülései szerint a jövő héten nem csak edzések kezdődnek el az Arsenal londoni edzőközpontjában, de elindulhat egy válságstáb is, amely főleg Arséne Wenger és a csapat új tulajdonosa, Stan Kroenke között folyhat majd.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Wenger arsenalos pályafutása legkeményebb nyara előtt áll. A jelenlegi keret több kulcsjátékosa is elhagyhatja a csapatot, közülük az első az a Gael Clichy lehet, akit a Manchester City akár már holnap délben bemutathat, miután a francia megbízottjai az egész hétvégén a transzferen dolgoztak.

Ám nem csak a bal szélső védő, hanem a kapitány, Cesc Fabregas is távozhat, valamint Samir Nasri is, miután a francia L'Equipe szerint a középpályás elutasította a 90 ezer fontos heti fizetést ígérő ajánlatot az Arsenaltól. Andrey Arshavinért eközben 14 millió eurós ajánlattal jelentkezett be a török Galatasaray együttese, Denilson a Villarealhoz vagy a Sao Paulo csapatához igazolhat, míg Nicklas Bendtner a portugál Benficához távozhat.

Ezen történések függvényében lesz érdekes, hogy kik utaznak majd a csapattal az ázsiai túrára jövő vasárnap. Bár az edzésmunkák már a hét elejétől kezdődnek, Fabregas csak kedden, Nasri pedig még később, csütörtökön állhat majd munkába, miután nekik még voltak válogatott meccseik az előző szezont követően, s emiatt hosszabb nyári szünetet kellett nekik biztosítani.

Arséne Wenger azonban igyekezett megnyugtatni a szurkolókat, hogy van terve az átigazolásokat illetően, de mivel egyelőre mindegyik csapat kivár, könnyen lehet, hogy az erősítések késő júliusig, vagy kora augusztusig elhúzódnak.

Az azonban bíztató lehet, hogy a jövő héten várhatóan már véglegesítik Gervinho szerződtetését a Lille-től, s a források szerint Wenger a Clichy eladásából befolyó pénzösszeget arra fordítatja, hogy 15 millió angol fontért újból ajánlatot tegyen a Boltonnak Gary Cahillért.

A védelem bal szélére pedig a Newcastle spanyolja, Jose Enrique érkezhet, főleg, ha a szarkák meg tudják szerezni a Manchester City jelenlegi bal szélsőjét, Wayne Bridge-t.

Az azonban valószínű, hogy az Arsenal várhatóan nem tudja megszerezni a Velez Sarsfield játékosát, Ricky Alvarezt, aki már a jövő héten az Internazionale igazolása lehet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (225)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát igen, ez már kezd hasonlítani egy komolyabb válsághoz. Jó játékosok el, sallang a nyakunkon marad, és minőségi igazolás sehol! :red: Nem látni a jövő évi csapatot, és fogalmunk sincs, hogy a PL trófeáért szállunk harcba, vagy netán küzdenünk kell majd valamelyik EL helyért. Ez így egy kicsit lehangoló! :-/ Eddig a nyár úgy alakult, hogy a komoly távozóról szóló hírek pár nap alatt biztossá válnak, de az érkezőké csak pletykák maradnak. Jelenleg én nem látom ennek a végét, vagyis vannak előttem képek, de sajnos ezek messze vannak a HAPPY END-től. :-/ Ettől függetlenül én imádom ezt a csapatot, és még bizakodok! ;)
FOREVER ARSENAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem el kell adni minden olyan játékost, aki nem érzi magáénak az Arsenalt + azokat, akik feltehetőleg nem vinnék előrébb a csapatot!

Szóval:
- Almunia, Mannone, Squillaci, Diaby, Rosicky, Fabregas, Denilson, Arshavin, Bendtner.

A tarcsi részt is ki lehetne selejtezni...

Ha ez megvolt, akkor körülnéznék, hogy ki az, aki, ha kell meghalna a pályán azért, hogy a csapat előrébb kerüljön. Amennyiben nem ez a hozzáállása nem kell nálunk játszania.
13 éve
Törölt felhasználó
És most ne mondjátok hogy milyen forrás, mert mindenki mindig ezzel jön és tessék Clichy is a közvetlen riválishoz ment, pedig mindenki biztos volt benne hogy nem így lesz!!!Meg Wenger is mondta hogy Angliába nem!!!Tessék van amit tényleg el lehet hinni!!!!Jó lenne ha már végre fejhez kapna a vezetőség!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
13 éve
Törölt felhasználó
Mondtam az már nem 6 év,sajnos!!!Bocs de engem is bosszant hogy amit mindenki lát az valahogy Észak-Londonban nem világos!!!

Szólj hozzá