Bár a szezon végén úgy tűnt, hogy a kulcsjátékosok maradnak és a perememberek távoznak, alig két nappal a felkészülési szezon megkezdése előtt pont fordított a helyzet: miközben Fabregas, Nasri és Clichy is távozhatnak, nagy szerep juthat az olyan játékosoknak, mint Tomas Rosicky.

A cseh játékos finoman szólva sem a legjobb szezonját tudhatja a háta mögött, gyakorlatilag csak epizódszerep jutott neki, s emiatt merült fel annak a lehetősége is, hogy továbáll. Rosicky azonban egy hazai lapnak adott nyilatkozatában elárulta, ő maradni szeretne a csapatban.

"Nem akarok elmenni sehová, hiába lenne könnyebb az életem, mind a pályán, mind azon túl. Én az Arsenallal akarok elérni valami komolyabb sikert." - mondta Rosicky.

"Hétfőn már megkezdjük a felkészülést, de még a nyár előtt beszéltem Wengerrel, aki elmondta, hogy számít rám a következő szezonban, s nincs szándékában eladni engem." - tette hozzá.

Az köztudott, hogy Rosicky az egyik legjobb barátja Cesc Fabregasnak, így az újságírók a 30 éves középpályást is kifaggaták, tud-e valamit a spanyol esetleges Barcelonába való költözéséről.

"Valóban beszéltünk telefonon nemrégiben, de nem tudom, hogy megy-e. De ha még tudnám sem mondanám el. Természetesen szeretném, hogy maradjon, mert egy remek srác, az egyik legjobb barátom és egy kiváló játékos is egyben."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
Egyébként nagy játékos csak térjen vissza a formájába 8-/
13 éve
Törölt felhasználó
Rosicky-nak kis túlzással újjá kell születni,hogy a karrierje 'helyreálljon'.
Nagyon jó játékos(volt),örültem mikor ide igazolt,de a tavalyi pocsék teljesítménye,és főleg a Castle ellen mutatott lélektelen (sz*rok bele) játéka után az én szememben elég nagyon zuhant a nimbusza.
Szó se róla egy topformában lévő Tomas óriásit dobna az Arsenal teljesítményén,de a mostani helyzetben csak egy kispadmelegítő aki hátráltatja a csapatot pályára lépése esetén.
13 éve
Törölt felhasználó
Szimpatikusnak szimpatikus de sajnos nem sokat érünk vele, valljuk be azért nem sokat tudott idén hozzátenni! :S Bárcsak Nasri vagy Clichy lenne ilyen, szerencsétlen Rosicky alig játszik, de neki sokat jelent az Arsenal, és ez az amiért tisztelem őt, na meg persze a játéka miatt is, bár nem azért, amit az előző szezonban láthattunk tőle, hanem még anno a Rosicky-Fabregas-Flamini-Hleb korszakból! (kár volt szétkapni azt a középpályát)
13 éve
Törölt felhasználó
Wenger célja a csapatépítés, tehát nem fogja eladni sem Rosi-t sem Ebouét.. minek rontaná a többiek morálját. hiszen ebouét mindenki szereti, Rosi pedig Cesc legjobb barátja.Biztos vagyok benne , hogy marad. :coolsmile:
13 éve
Törölt felhasználó
hát azért ez erős, h nem jonn mint denilson v diaby:D:D cserének tökéletes és szerintem a kiábrándító éve után összekapja majd magát...

Szólj hozzá