Nem rég még úgy tűnt, hogy Gray Cahill az Emirates felé veszi az irányt, miután Wenger bejelentette, hogy egy magas, tapasztalt védőre van szüksége, hogy segítsen az Arsenal hátvéd problémáit megoldani, és nemrég a Tottenham menedzsere, Harry Redknapp is érdeklődését mutata ki a játékos felé.

De ma SkySports arról írt, hogy az új Chelsea főnök, Andre Villas-Boas is érdeklődik az angol hátvéd iránt, hogy a lassan nyugdíjba vonuló John Terry-nek meg legyen a helyettese, így sikerüljön megtartani az angol gerincet a csapatban.

Ez rossz hír Wenger-nek és Redknapp-nak, akik mindketten állítólag már megegyeztek a Bolton-nal és Cahill-lal.

De ha Roman Abramovics egyetért AVB döntésével, akkor valószínűleg Cahill a Chelsea mezét fogja magára húzni, hisz akkor se az Arsenal, se a Spurs nem lesz képes annyit kínálni, mint kék szomszédja, és a bérekben sem vehetik fel a versenyt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

13 éve
Törölt felhasználó
Nem lenne jó, ha a Chelsea beleköpne a levesünkbe! Cahillt nekünk kell leigazolni!!!
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson!
Ez tényleg hatalmas csicskaság, nincs más szó rá :D
Nem értem minek nekik Sanchez ennyire 50 millió euróért, miközben fabregast annyira akarnák azt az 50 milliót már rég felhasználták volna, és Fabregas egy barca mezzel virított volna. Aztán a barca játékosok nyilatkoznak arról, hogy mekkora köcsög az Arsenal, hogy nem engedik el a fabregast... nevetséges már
13 éve
Törölt felhasználó
fecc04!
A legkiválóbb igazolási szezonunk a 2003/2004-es szezonban volt szerintem, ha megnézed milyen olcsón jöttek mekkora sztárok :)
am nem is tudtam, hogy Bendtner csak 200.000ért jött.Meg pl. Djourou ingyen, Song 1 milka... Nagyon jó igazolások. Ilyeneket várok most is. Már van kettő:
Jon Toral Harper
Hector Bellerin
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem okés hogy Nasri több fizetést akar kicsikarni mert elvégre mi is az elit klubok közé tartozunk ,okés ,hogy más csapatokban több a játékosok fizetése,de most komolyan 6 éve nem nyertünk mást csak a sza*os Emirates kupát és pár jó egyéni teljesítményt ,az elmúlt 8 év alatt csak egy veretlen szezont ( erre joggal büszke minden ki) és egy Fa kupa diadalt tudunk felmutatni! szóval nyerjünk 1-2 trófeát és lehet háborogni a magasabb fizetésért!
A Barca meg nevetséges.

13 éve
Törölt felhasználó
OFF:1 Mi csicska ez a Barcelona már elnézést! 8 milliót adnának most a többit részletekben? Üzenem a Barcásoknak, hogy most nagyon leégtetek, mert most az egész világ rajtatok röhög, még ha csak kacsa is a hír. Te jó ég.....

"A Barcelona Fabregasért tett 34 millió angol font értékű ajánlatából csak 8,5 millió lenne lehívható az idei nyáron, a többit részletekbe"


OFF2: ""Nasri a hétvégén tér vissza a las vegas-i nyaralásából, Wenger pedig azonnal le akar vele ülni tárgyalni. Állítólagosan a játékost az Inter érdekli""

Tudtommal már egy hete leültek tárgyalni Wengerrel! Az meg, hogy LasVegasban nyaral ? Mi az tán elfogadta a 90 ezres fizetést és a kaszinóban akarja megduplázni a vagyonát ? :D :D

Cikkhez: A télen igazoltak több millióért védőt, a kispadra nem vennének egy klasszis védőt, bár Abra papától minden kitelik!

Szólj hozzá