Az új Patrick Vieira-ra több Premier League-s csapat is felfigyelt, beleértve az Arsenal is, a Daily Express szerint.

Az FC Toulouse középpályása, Moussa Sissoko nagyon sokban hasonlít honfitársához, Patrick Vieira-hoz, és lehet, hogy örökébe is léphet, de a Liverpool és a Manchester City is élénken érdeklődik a játékos iránt.

A fiatal középpályás a francia válogatottban is Vieira posztján kapott lehetőséget. A világbajnokságon való szörnyű szereplés után háromszor húzhatta magára a francia válogatott mezt.

Az ára körülbelül 18 millió font körül mozog, ami elég magas ár, de korára tekintettel ő egy hosszú távú megoldás lenne bármelyik csapatnak.

A Liverpool idén megmutatta, hogy nem félnek költeni a nyáron, miután hasonló áron szerezték meg az angol Jordan Henderson-t is. Sissoko beleillik a Liverpool középpályájára Steven Gerrard és az új érkező Henderson mögé.

Mint Vieira, Moussa Sissoko is „box to box” játékos, azaz teljes mértékben bejátsza az egész középpályát a támadóktól a védőkig. Atletikusságát és erejét kihasználva kreativitást adhat a csapatnak.

A nyilvánvaló klub, amely kapásból hajlandó lenne kifizetni a kért összeget az a Manchester City, mely hatalmas béreket ad játékosainak. A klub nem csak az átigazolási szezonban szeretne versenyezni, hanem bajnoki címet szeretne szerezni a következő szezonban.

Minden klub nehezen veszi fel a versenyt a City-vel az átigazolási piacon, és ha Mancini komolyan érdeklődik a 21 éves játékos iránt, akkor szinte biztos, hogy a középpályás Manchester világoskék felébe költözik.

Az Arsenal abban reménykedik, hogy a Toulouse középpályás fejét nem veszi el a pénz, és Arsene Wenger-nek sikerül megszerezni a francia védekező középpályást, hogy megacélozza a védelmet. A 18 millió font áll, és az amúgy szűkmarkú Wenger hajlandó lenne akár ennyit is megadni a játékosért.

Úgy néz ki, hogy Moussa Sissoko minden bizonnyal a Premier League-be teszi át székhelyét. A kérdés csupán az, hogy a Liverpool, a City vagy az Arsenal mezében fog kifutni a következő szezonban a gyepre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

13 éve
Törölt felhasználó
fecc!
:D:D:D
13 éve
Törölt felhasználó
adimakker! Na végre, írtál egy olyan hozzászólást, amibe nem írtad le az aktuális kívánságlistádat! Én még bízok hozzád ;)
13 éve
Törölt felhasználó
fecco4:
Nemtudom, elhangzott-e ilyen kérdés!?? nem. cssssssssss akkor....
13 éve
Törölt felhasználó
Nem baj fecc, legalább van aki hozza mindig :D
13 éve
Törölt felhasználó
és Adimakker ismét megosztotta a kívánságlistáját, beszarás :D

Szólj hozzá