Arsene Wenger továbbra sem tett le Christopher Samba megszerzéséről. A Mail azt állítja, hogy Samba egykori klubja a Hertha Berlin minden áadásból 15 százalékát kap a díjból.

A Blackburn vonakodik eladni a hét közepén, a 27 éves hátvédet, de úgy tűnik, hogy 12 millió fontért távozhat. 2007-ben 450000 fontért érkezett a Hertha-tól a Blackburn-be.

A Sun szerint Samba szívesen csatlakozna az Arsenal csapatához. Anuradha Desai, a Rovers elnöke elismerte, hogy Samba szívesen csatlakozna az észak-londoni klubhoz.

 Desai mondta:

 "Nem akarom, hogy Chris távozzon. Biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk tartani őt, és remélem, maradni fog.. Tudom, hogy van olyan törekvése, hogy játsszon az Arsenal-ban, de remélem, meg tudjuk tartani őt még egy évre."

A Mail arról számol be, hogy az Arsenal továbbra is bizakodik egy 12 millió fontos üzletben Lille támadójáért, Gervinho-ért ezen a héten, és versenyben vannak a 17 éves Southampton-os, Alex Oxlade-Chamberlain-ért. Az Arsenal és a Barcelona között még nem született megegyezés Fabregas ügyében, de egyes jelentések szerint a Barcelona David Villa eladásából szerezne pénzt az üzlethez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

13 éve
Törölt felhasználó
gixer!

Samba NEM FOG ANK-zni,ugyanis KONGÓI válogatott....
13 éve
Törölt felhasználó
Jöhetne már Samba is igazán! Az lenne a legfaszább ha mind 2 játékost (Sambat és Gervinhot) is elszúrnánk valahogy... Nem lepődnék meg!
13 éve
Törölt felhasználó
Hát ez az én bajom is. 2 afrikai játékos. Az Afrika kupa alatt nem lesz egyikük sem, ráadásul Song sem, ha mégsem tiltják el a válogatottjánál. Eléggé nagy kockázat ekkora időszakra elengedni őket, ráadásul fáradtan, ne adj isten sérülten térnek vissza, akkor az gáz.
13 éve
Törölt felhasználó
Remélem én is h napokon belül az Emirates-ben fog pózolni a két afrikai játékos 🧀 ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Villa jól szerepelt 1. Barcelonai idényében ,nem hiszem hogy eladnák most bárkinek is.Sambát jelenleg a félvilág már Arsenal mezben látja ,csak úgy mint Gervinhot,remélem most már tényleg a miénk lesz mind 2 játékos!

Szólj hozzá