Az Arsenal megerősítette a hírt, miszerint Mark Randall, Thomas Cruise és Roarie Deacon szabadon igazolhatóvá válik. A játékosok szerződése ebben a hónapban fog lejárni, ami azt jelenti, hogy szabadon igazolhatóvá válnak.

Randall a 2010/2011-es szezont kölcsönben töltötte, a negyedosztályú Rotherham United-nél. A 21 éves középpályás 17 évesen debütált Arsene Wenger együttesében. Ezt követően még 13-szor szerepelt a felnőtt csapatban. Randall karrierje alatt a Burnley-nél és az MK Dons-nál is volt kölcsönben.

A Hale End Academy-t elvégző Thomas Cruise csak egyszer lépett pályára az első számú csapatban, méghozzá az Olympiacos elleni BL csoportkörben, még 2009-ben. A tavalyi szezont a harmadosztályban szereplő Carlisle Unitednél töltötte, valamint a tartalékok között hétszer lépett pályára.

Roarie Deacon rendszeres tagja volt az utánpótlás csapatnak. A csatár 16 mérkőzésen 4 gólt szerzett. A támadó tagja volt annak az U19-es csapatnak, akik eljutottak Dallas kupa elődöntőjébe (a tornán három gólt szerzett).

Az arsenalfan.hu nevében további sikeres pályafutást kívánok nekik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
Igen-igen szerintem is Randall nem Arsenal szintű, de sok szerencsét kívánok minde a 3om ifinek :)
13 éve
Törölt felhasználó
Vik +1

amit az Emirates Cupon is leművelt az Ácsi ellen.. :grrr:
13 éve
Törölt felhasználó
Randallt én már vagy kb. 2 évvel ezelőtt is elzavartam volna, örülök neki, hogy elmegy végre!
13 éve
Törölt felhasználó
Ha eladnánk Clichy(remélem nem fogjuk) akkor muszáj megvenni Bainest vagy hasonló tudású játékost
13 éve
Törölt felhasználó
fecc a szívbajt hozod rám! :) A főoldalon olvasom, hogy "befutott egy 8..." Esküszöm neked egyből az jutott az eszembe, egy 8 éves gyereket hoztunk el :D

Szólj hozzá