Akár már a héten megkezdődhetnek a hivatalos tárgyalások az Arsenal és a Lille között a francia bajnok csapat elefántcsontparti szélsője, Gervinho ügyében.

Attól már június eleje óta hangos a sajtó, hogy az Arsenal szeretn végre a soraiban tudni Gervinhót, ám hivatalos ajánlat Wengerék részéről nem érkezett a Lille-hez.

"Gervinho ténylegesen menni akar, és már felvettük a kapcsolatot az ő ügyében az Arsenallal. Hamarosan további tárgyalások várhatóak, és majd meglátjuk, hogy mit ajánlanak." - mondta a Lille ügyvezetője, Frederic Paquet.

"Már elárulta nekünk, hogy Angliába akar távozni, úgyhogy majd meglátjuk, mi történik. Az tény, hogy ezzel a szándékával leszűkült a célklubok lehetősége az angol ligára. Hamarosan tehát tárgyalni fogunk az Arsenallal, meglátjuk, milyen ajánlatuk lesz - ugyanakkor nagyon értékes játékosról van szó." - tette hozzá.

Bár több forrás arról számolt be, hogy Wengerék már egyeztettek Gervinhóval és a menedzserével - a francia L'Equipe szerint például Gervinho már a szavát adta Wengernek, hogy az Arsenalhoz akar igazolni - , a tárgyalások mégsem tűnhetnek sétagaloppnak az angol klub számára, hiszen az elefántcsontparti játékos szerződése lejár a jövő nyáron, így komoly vita várható a kivásárlási árat illetően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

13 éve
Törölt felhasználó
Csak azt ne felejtsük el!Gervinho-nak jövőre lejár a szerződése a Lille-nél,így ingyen igazolhatóvá válik.....:)így grízes maga az ár!Meglátjuk........:)
13 éve
Törölt felhasználó
"AFC have agreed personal terms with Lille striker Gervinho. They expect to agree a transfer fee in the next 48 hours. "
Tweet egy BBC-nél dolgozó embertől, szóval egész megbízhatónak tűnik. Nagyon úgy tűnik, hogy innen már nagyon nincs visszaút. Csodálkoznék, ha nem tudnánk megegyezni velük mindezek után.
13 éve
Törölt felhasználó
Vik! Arshavinról egész pontosan egy nyári átigazolási szezonon át - egy fél bajnoki évadon keresztül - a téli átigazolási időszak teljes hosszában pletykáltak, kacsáztak, és tárgyaltak, mígnem hozzánk került... Na igen, az hosszú folyamat volt.
13 éve
Törölt felhasználó
Jöhetne már végre! Mindig is utáltam az ilyen átigazolási sztorikat, amik hetekig húzódnak, de igazából nagyon előre nem jutnak! Arshavinnal is kb. ilyen volt cikkeztek róla vagy 1 hónapot, aztán utána még mire ide igazolt! Azért remélem jönni fog Gervinho!
13 éve
Törölt felhasználó
batti ne komplikáld túl! Miért is menne a szarkákhoz ? Az valóban visszalépés lenne a számára és jobban is jár ha inkább marad! Nem fog oda menni, ebben biztos vagyok és igaza van feccnek. Ez már Wengeren múlik, hogy milyen feltételekkel vág bele ebbe az üzletbe!

Szólj hozzá