Tegnap este rendezték meg az Arsenal közgyűlését, amelyen több szurkoló is résztvehetett, a részvényeik okán.

Ezen a közgyűlésen a részvényeseknek volt lehetőségük kérdezni Ivan Gazidistől, a csapat vezérigazgatójától, s meglehetősen ütős kérdéseket tettek fel a dél-afrikai szakembernek.

A kérdezgetés során természetesen felmerültek az Arsenal nyári tervei is, amelynek megválaszolása során Gazidis elárulta, hogy már számos olyan játékossal volt egyeztetés, akik közül potenciálisan érkezhetnek az elkövetkezendő hetek során.

Gazidis azt azonban nem akarta kommentálni, hogy mennyire vannak közel az Arsenalhoz ezek a játékosok, de továbbra is fenntartja, hogy aktív nyár elé néz a csapat. A vezérigazgató azt is hozzátette, hogy pozitívnak érzi az Arsenal jövőjét a következő szezonra nézve, de lesznek változások a csapatnál, mert néhány játékos távozni akar, s őket így pótolni kell.

A vezérigazgató azonban nem akarta kommentálni, hogy kinek a hibája, hogy a Clichy, illetve a Nasri szerződéshosszabbítási akció miért húzódott el ennyire, s hogy kia felelős ezért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

13 éve
Törölt felhasználó
reméljük, hogy ez tényleg egy olyan nyár lesz, ami jelentős fejlődést ad majd a csapatnak, azaz olyan játékosok érkeznek, akik tényleg adnak a csapatnak vmi pluszt, vagy tapasztalatot, ami nagyban segítené megtartani az eredményt, és nem kikapni 2-0 ról, vagy nem döntetlent játszani 4-0 ról. ÉS MEG KÉNE TANULNI, HOGY A KISCSAPATOKAT NE BECSÜLJÉK LEEEE!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
*CeSc*! Attól tartok tévesek az infóid, ugyanis Fabregas már tegnap aláírt a Barcelonához... :D (Meg előtte már vagy 20x, az utóbbi 3 évben) - Persze az ilyen tudósítások mindig azt sugallják, hogy: "DE MOST TÉNYLEG..."

GoGunners7! Ez a kis üzenet arról a Samba-profilról származik, amiről tegnap meg lett állapítva, hogy fake? Gondolom.
13 éve
Törölt felhasználó
Na akkor csak igaz a wikipédiás bejelentés :D
13 éve
Törölt felhasználó
Samba twittere:"Had a good week so far, should have a good end to the week too if all goes well." remelem arra celoz h bejelentik
13 éve
Törölt felhasználó
nem is tudom nevessek-e, vagy a fejemet fogjam a wikipédiás feltételezéseken:D

Szólj hozzá