Alex Oxlade-Chamberlain apja úgy véli, fiának minél előbb csatlakoznia kell az Arsenal csapatához, ha fejlődni szeretne.

A riportereknek adott nyilatkozatában elmondja, hogy az utolsó szezonban látványosan kiemelkedett a csapatból, de néhányan még úgy vélik, hogy 17 évesen túl fiatal egy nagy csapathoz, de ő lehet a következő Theo Walcott.

 

Mark Chamberlain, a fiáról:

"Ha figyelembe vesszük, hogy hol volt a szezon elején, és a szezon végén, és hogy mennyien figyeltek fel rá, akkor kijelenthetjük, hogy nagy lépést tett előre."

"Ha nézted őt, ha láttad, ahogy játszik, akkor úgy gondolom, megérdemli az elismerést. Ennél már csak jobb lehet."

"Sokan azt mondják, hogy még túl fiatal a váltáshoz, és hogy nézzem meg mi történt Theo-val. Úgy gondolom Theo jól tette, hogy váltott, rengeteget fejlődött, mint játékos, és még mindig képes fejlődni, mert fiatal."

"Az, hogy az Arsenal-nál fejlődhet tovább, az nem lehet rossz érzés. A szemem előtt az lebeg, hogy amilyen hamar csak lehet, váltson, és ott folytassa fejlődését."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

13 éve
Törölt felhasználó
Ez vicces, d eén játszok a Fifa 2011-el és ott a Southamton csapatával vagyok. Ennek a játékosnak van vagy 50 pontja. :D Remélem a valóságban jobb mint a játékban.
13 éve
Törölt felhasználó
Ő lehet a következő Theo Walcott! Mintha Theo 30 éves lenne és már túl lenne a fénykorán! :D De amúgy ha tényleg ennyire jó a srác, bár őszintén megmondom nem ismerem, soha nem is hallottam róla, akkor jöjjön! :)
13 éve
Törölt felhasználó
A múltkor a srácokkal beszélgettünk! Van egy Barcás és egy Reálos haverom, akik jóban vannak. Szóval mondtam neki, hogy mit tennél a gyerekeddel, ha Barcás lenne. No ő halál komolyan, pókerarccal közölte velem, hogy " addig fog tudni járni" . :D :D Szóval biztos vagyok benne, hogy ha lesz egy fiam, nem fog itt ilyen barcelona féléknek szurkolni, mert ahogy a haverom mondta ! Addig fog tudni járni :D Nem tartozik ide, de vicces volt a szituáció!

A kérdésre a válasz!

1:38 nál látszik ez a félelmetes gyorsaság! 10 méteres hátrányt kb 30-35 méter alatt ledolgozni, hát pfúú...

http://www.youtube.com/watch?v=gufyAqkBPBI&feature=related
13 éve
Törölt felhasználó
jöjjön,de ne ilyen komolytalan igazolásokkal foglalkuzzunk már..
13 éve
nagyonjó lenne...és akk 2-3 év múlva milyen szélsőink lesznek???xD Rio Miyiachi,Walcott,Chamberlain...uhhh....ez a gyerek igazi ágyús lehet majd és olyan lesz remélem mint Wilshere!!ha megvesszük.....én neki örülnék ha jönne és ha megy Rosicky akkor tőlem jöhet az a belga gyerek az Axel Witsel..meg Parker ha megy fabregas és Falcao még meg persze Samba...bár ha sok távozó lesz akk akár ennyi igazolás is lehet...és ez az Axel Witsel is az Arsenalban akar játszani és az csak nekünk jó mert nem fog eligazolni 2 év után....és akár meghatározó ember is lehet...láttam játszani és jó játékos lehet még csak 22 éves... :)

Szólj hozzá