Nem kellett sokat várnunk a spanyol média újabb találgatásaira, bár az igazat megvallva, nem sokat kreativitisát lehet rajtuk felfedezni.

A téma idén is adott, ami már legalább három éve foglalkoztatja mind őket, mind az Arsenal-szurkolókat: vajon a Barcelona sikerrel jár-e, és meg tudja-e szerezni az ágyúsok kapitányát, a hazai nevelésű Cesc Fabregast.

A legfrissebb hírek szerint, mint ahogyan minden spanyol sajtóhoz köthető információ szerint, a válasz a kérdésre: igen, meg tudják szerezni. A források arra alapozzák most ezen kijelentésüket, hogy Arséne Wenger még a tavalyi nyár folyamán ígéretet tett arra Fabregasnak, hogy el fogja engedni, amennyiben az Arsenal a következő idényben sem szerez trófeát.

Ehhez még hozzájön Andrey Arshavin érdekes kijelentése, amit még a brit médiának árult el. Az orosz ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy Fabregas mindenkit meglepett kisebb ajándékokkal a szezon végén, s Arshavin azon kérdésére, hogy ezek búcsúajándékok voltak-e, a spanyol nem felelt.

Wenger legutóbbi álláspontja azonban a spanyol híreknek szöges ellentéte, a francia nem egyszer jelentette ki, hogy meg akarja tartani Fabregast bármi áron, hiszen a csapatát a spanyolra építette, s a 24 éves középpályásnak amúgyis 2015-ig van szerződése az Arsenallal.

Az ügynek biztosan lesz folytatása, az azonban több mint valószínű, hogy a Barcelona ismét puhatolózik az Arsenal és Fabregas körül, de vélhetően hivatalos ajánlat még nem érkezett.

A spanyol csapat gazdasági alelnöke szerint az átigazolásokra szánt keretük 45 millió euró, de fennáll a lehetőség, hogy ezt túl fogják lépni. Arséne Wenger, már ha tényleg elfogadta Cesc állítólagos kérését az eligazolást illetően, legalább ennyi pénzt fog kérni a Barcelonától.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

13 éve
Törölt felhasználó
Nem költhetnek ? Akkor ne hangoztassák állandóan, hogy Fabregas így úgy! Fogják be a szájukat és maradjanak csendben! Az a 15 millió ekkora adósság mellett amúgy sem számít....
13 éve
aza helyzet a Barcánál hogy azért nyomatják ezta 45 millás ajánlatukat mert csak ennyit költhetnek mivel elég sok az adosságuk és ezért most nem költhetnek annyit ugyhogy ezt a témát ha úgyvesszük leis zárhatjuk hiába dobáloznak itt még plusszba játékosokkal nem fog elmenni Fabregas.....( megjegyzem hacsak nem kapranak elő még 15-20 millát akkór már lehet miről beszélni de ennek az esélye jelen pillanatban 0 % )
13 éve
Törölt felhasználó
45 millió euróért szóba sem kell állni velük! Még 45 millió fontért sem... 60 millió fontért viszont már taláán mehet, de a legjobb az lenne, ha maradna! :)
13 éve
Törölt felhasználó
Na akkor akkor most tiszta vizet öntök a pohárba és elmondom valójában mi van a spanyol sajtóban. Jelenleg 1 hónapja tartózkodom Spanyolországban. Éppen a tv előtt ülök, a Marca TV megy, ahol az imént volt egy fél órás Cesc különkiadás. Ezen kívül minden reggel munkaszünetben elolvasom a napi híreket az újságban. Közel 1 hete minden nap van legalább egy fél oldalas cikk ezzel kapcsolatban. A Marca, ami madridi újság azt állítja, hogy Mourinho már előszerződést kötött vele, csak az árában kell megegyezni, ami meg nem nagy dolog, tekintve a Real Madridról van szó. Barcelona kapcsán pedig minden nap üzengetnek a Barca játékosai neki 1-2 mondatot. "Tudod mi a dolgod, Gyere haza, Várunk itthon..." és a többi. Bár állítólag Guardiola nem fog érte 40 felett fizetni. TV: Latolgatják mikor és mennyiért jön, de biztosra veszik a dolgot. Munkatársammal az Arsenal-os tetoválásomról: "Szereted az Arsenal-t? Igen. Szereted Fabregast? Igen. Jön a Barcelonába!"
13 éve
Törölt felhasználó
Fabre: Igazad van..:D Besültem..::D

Szólj hozzá