Mint ahogyan arról már beszámoltunk a tegnapi nap folyamán, Arséne Wenger komolyan elgondolkozott Phil Jones, a Blackburn - mostmár csak egykori - védőjének leigazolásán.

Ekkor még úgy volt, hogy a másik riválisunk a Liverpool lesz, ám mára újabb fordulatot vett az ügy, beszállt a képbe a Manchester United is. Alex Fergusonék olyannyira elszántak voltak, hogy rögtön 16 millió fontot ajánlottak a Blackburnek, amely ajánlatot a csapat azonnal el is fogadott.

Wenger ezek után nem habozott, és ő is akcióba lendült, az Arsenal részéről is befutott a 16 millió fontos ajánlat Jonesért, s meg nem erősített hírek szerint még magasabb fizetést is kínált a 19 éves játékosnak, mint a Manchester United, ám sportpolitikai okokra hivatkozva Jones végül az Old Traffordot választotta.

Jones a mai napon már orvosin is járt a Manchester Unitednél, s a következő órákban, legfeljebb pedig péntekig a manchesteri csapat várhatóan be is jelenti a transzfert.

Wenger húzása azonban jól mutatja, az Arsenal menedzsere miniden eddigiektől eltérően igenis hajlandó lenne költeni a pénzt, kérdés, hogy Jones után kik az esetleges kiszemeltek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

13 éve
Törölt felhasználó
Fene se tudja ki kéne ide, talán a mester jobban tudja, legalábbis nagyon remélem!
13 éve
Törölt felhasználó
Jajj hagyjátok Zackyt, nem tehet róla, régen pl azt mondta. hogy ha vki védőnek kell lenni, akkor neki csak izmosnak és magasnak kell lenni, semmi másnak és, hogy a csatársor és a védelem is elhanyagolható, a középpálya a fontos poszt...

Viccet félretéve: Kompany gyenge???? 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛 🐛
13 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom szerintem egy 19 játékosért sok ez a 16 millió font lehet hogy tévedek(nem nagyon láttam játszani)de azért 16 millió még is csak 16 millió én inkább Samba-t javaslom mint őt
13 éve
Ne feledjük el a 25-fős játékoskeret-limitet sem!
13 éve
elnézést ha sokat írtam

Szólj hozzá