Az elmúlt pár nap az Arsenal háza táján az átigazolásokról szól, köztük is legjobban a Lille támadó játékosa, Gervinhoról.

Miután az Arsenal bejelentette, hogy leigazolta a 19 éves Carl Jenkinson-t , talán már holnap egy új igazolást is bejelenthet az Arsenal.

Már napok óta mennek a találgatások, hogy Gervinho mikor igazol el, és már napok óta lehet találgatni, hogy hova, de a legesélyesebb az Arsenal.

Az Arsenal már régóta figyeli a játékost, és maga a játékos is szeretne hozzánk igazolni, ám erre még várnia kellet.

Egyes hírforrások szerint Gervinho már megegyezett az Arsenallal, de ezt még semmilyen hivatalos oldal nem közölte, ám most maga a játékos is nyilatkozott:

"Távozni fogom a Lille csapatából."

"Az emberek már tudják, hogy Angliába fogok igazolni."

"Az ügynököm már mindent megbeszélt a csapattal, és már csak a bejelentés van hátra." – nyilatkozta Gervinho a skysports-nak.

Ám a játékos konkrét csapatot nem említett, de nagy valószínűséggel az Arsenal csapapában fogja folytatni a pályafutását.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom... Kétes érzéseim vannak vele kapcsolatban, talán nem ő lenne a legmegfelelőbb, kicsit félek tőle, bár kétségtelen hogy jó játékos! Na mindegy, azért örülök hogy jönni fog, már ha tényleg igazak a hírek!
13 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem hogy lenne olyan buta játékos és menne a citybe a jobbnál jobb játékosok közé ahova esélye sincs bekerülni
13 éve
Törölt felhasználó
Tekintve, hogy Wenger sok játékost nem a posztján játszat, Gervinho simán lehet csatár is.
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem fabregas helyére jön! Nasri pótolja Fabregast és Gervinho szélen lesz vagy csere. Szerintem
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Gervinho egy nagyon jó igazolás. Nem néztem élőben Lille meccset, tám még soha, de az összefoglalókat sokszor láttam és szerintem egy kiváló játékosról beszélünk. :coolsmile:

Szólj hozzá