Ebben a cikkben szeretnélek titeket tájékoztatni a jelenlegi átigazolási helyzetekről, amik a mai illetve a tegnapi napon láttak napvilágot.

Először is az Angol QPR a jelek szerint egy 5 millió fontos ajánlatot készül tenni az Arsenal 27 éves jobb szélső játékosáért, Emanuel Eboué-ért. Az biztos, hogy a játék lehetőség szempontjából Ebouénak mindenképpen megérné az eligazolás, de kérdés, hogy ez az 5 millió font elegendő lehet-e az elengedésére.

A következő ilyen hír, hogy a Barcelona egy bomba ajánlatot készül tenni Cesc Fabregasért, miszerint a katalán klub egy 50 milliós csekket, ás Thiago-t, egy 20 éves támadó szellemű középpályást adna a játékosért. A Fabregas utáni hajcihő egyre fokozódik, hiszen a Real és az Inter is beszállt a küzdelembe, és ez az áraknak minden bizonnyal jót fog tenni.

Az első olyan hír, ami az Arsenal esetleges vételéről szól, az-az, hogy a Manchester City és az Arsenal versenyzik az Everton angol baloldali szélsőéért, Leighton Baines-ért. Az angol játékos szeretne nagyobb klubban játszani, de még nem tudni, hogy a pénz, vagy a játék a fontosabb neki. A 26 éves játékosért 8 millió font körülüli árat kéne kicsengetni. Kérdés, hogy a City mennyire akarja meg szerezni a játékost.

Az Arsneal nem csak védőt, hanem támadót is szeretne igazolni, amit az bizonyít, hogy az Arsenal szeretné megszerezni a katalán tehetséget, Bojan Krkic-et. A Barcelonának ez azért jöhet kapóra, hiszen akár őt is betehetnék a Fabregasért szóló ajánlatba. A játékos értékét 17 millió fontra becsülik.

Az utolsó átigazolási hír a mai napon, hogy az olasz szuperkapusért is versenybe szállt az Arsenal. Buffon a jelek szerint nem szeretné otthagyni Olaszországot, ám egy zsíros csekk talán megváltoztathatja az elképzeléseit.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

13 éve
Törölt felhasználó
1. Eboue nagy figura. Kár lenne elengedni (főleg 5 misiért), bár tényleg keveset játszatja Wenger.
2. 50 millió + Thiago Alcantara Cesc-ért? El kell fogadni!
3. Baines? Nem tudom kell-e. A szitinek biztos nem...
4. Bojan Krikic csatárnak? Óriási pekingi kacsa! :D 17 millió fontért? Szánalom! Összetörnék mint a ropit!
5. Buffon? Háp, háp, háp, jönnek a kacsák... :D
13 éve
Törölt felhasználó
Az biztos, hogy Sagna jobb hátvéd mint Ebué, de ha feljön a szélen egyszerűen nem tud beadni. Amíg Ebué volt a jobb hátvéd a felfutásai utáni beadásaiból Adebayor rengeteg gólt fejelt, nem beszélve arról a hajtásról, amit csapattagként produkál. Az is igaz, hogy hátvédként több bakit csinált, mint Sagna. Szerintem, ha többet játszott volna szélsőként, úgy hogy Bendő vagy Chamak van középen, eredményesebb lett volna a csapat.
Szóval nagy kár lenne, ha elengednék.... de ha elengedik egy kicsit többet kellene érte kérni...
13 éve
Törölt felhasználó
racsek
Wenger már próbálkozott Arshavinnal, mint csatár akkor nem vállt be, de mint visszavont csatár avgy irányító akár bevállhat, csak van nekünk egy Cescünk, aki ezt a szerepet már betölti.
ha jól tudom Zlatan csak kölcsönbe van a milánnál nem? ha őt adják Cescért+20-30 millió akkor nyertünk egy olyan játékost, aki 6 év óta mindig bajnok csapatban szerepel, van rutinja, tapasztalata, és egy arrogáns, nagyképű játékos, de ontja a gólokat.---> igaz ennek kb annyi esélye, mint h innen bármelyikünk bekrül az Arsenalba- de ez is milyne jó lenne:D:D:D:D:D
13 éve
Törölt felhasználó
Sokan írtátok már, hogy kiket látnátok szívesen RVP mellett a csatársorban. Bennem motoszkál egy ötlet, és érdekelne a véleményetek.
Van nekünk egy Arshavinunk, aki tud csatárt is játszani. Lehet, hogy érdemes lenne állandóan elől játszatni. Még az is lehet, hogy beválna, és ontaná a gólokat.
13 éve
Törölt felhasználó
Ettől növünk mint a bolondgomba! :) De azért túlzásba nem viszem, mert nem akarom, hogy Arnold megalázva érezze magát. haha :D :D :D

Szólj hozzá