A Daily Mirror értesülései szerint Arséne Wenger fejében felmerült az a gondolat, hogy két játékost is leigazolhat az idei bajnok, Lille együtteséből.

Eden Hazardot már egy ideje folyamatosan összefüggésbe hozzák az Arsenallal, s maga a belga középpályás sem rejtette véka alá, hogy szívesen jönne az ágyúsokhoz, révén hogy Wenger nem rest lehetőséget adni a fiatal játékosoknak.

A gondot egyedül az okozza, hogy Hazard a közelmúltban írt alá egy szerződéshoszabbítást jelenlegi csapatával, így félő, hogy olyan csillagászati összeget kérnének a középpályásért, amelyet egyedül a Manchester City, vagy a Real Madrid tudna megajánlani, szemben Wengerrel, aki mindössze 12 millió fontot akar erre az átigazolásra elkölteni.

A másik játékos a 23 éves Gervinho lenne. A jobb szélső középpályás már a Lille-be való igazolás előtt is elmondta, hogy jönne az Arsenalba, de akkor Wengerék még nem érdeklődtek komolyabban a szolgálatai iránt.

A játékos a következő hónapra ígérte a döntését a jövőjével kapcsolatban, s nem zárta ki az átigazolás lehetőségét.

"Még lesz egy fordulónk a bajnokságban és lesz még egy meccsem a nemzeti csapattal, aztán nyaralni megyek. Csak ezután fogom bejelenteni a terveimet hivatalosan, ami már régen megszületett, csak később fogom tudatni. Az biztos, hogy személyes döntés lesz." - mondta a játékos.

"Az edző azt akarja,hogy maradjak, a Lille pedig bejutott a Bajnokok Ligájába, ahol rám is számítanak majd, s bevallom, én is szeretnék nagyon is ott játszani, ha már megadódott a lehetőség."

"Ugyanakkor nem csak a Lille-el tudok a BL-ben szerepelni, szóval az sem jelentene feltétlen problémát, ha eligazolnék. Volt már néhány tárgyalásom, s lesz is még a nyaralásom előtt. De majd csak egy hónap múlva tudatom, hogy mi lesz." - tette hozzá Gervinho.

Az Arsenalt egy harmadik Lille-játékossal is összefüggésbe hozták a közelmúltban, méghozzá Moussa Sow-val, aki az idei évben a francia Ligue 1 gólkirálya lett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

13 éve
admimakker! Ez az ERVINHO -s sztori a hónap kommentje XD. bocsi, de jól megröhögtettél, még ha elírás is volt. Meg te, is ericsson! :) Ilyenekért jó feljönni az oldalra :D
Ezen túl Abregas, meg Asri is lesz. :PP :D
13 éve
Törölt felhasználó
Wright:
Már hadd kérjek elnézést a G betű lemaradásáért...:) micsoda problémát jelent egy elírás...:D Argentinok a PL-ben (vagy Dél-amerikaiak?) hááááát... nemhinném, hogy megállnák a helyüket, ők inkább a spanyol és olasz bajnokságban tündökölnek...Falcao-t akkor sem támogatom, mert volt egy kimagasló, és egy jobb szezonja...30milliót pedig végképp nemér... Gólgép? Benzeman,Tevezen és Agüéron kívül akik most "elvágyódnak klubjuktól nemnagyon van a piacon... Sztem Gervinho akkor is jó, ide gyors játékosok kellenek és jólpasszolók, ő ilyen... Ha megnézed Chamakh sem volt sok gólos a Bordeuxban, 15gól asszem, abból kb.12 fejjel volt, és egy fél szezon alatt beállította a Bordeux-beli teljesítményét nálunk...Gervinhoval ilyen miért ne lehetne? Ja hogy Afrika-kupa a baj, akkor adjuk el Songot, mert ő is utazni fog és nemlesz 2honapig...és vegyünk helyette európait, mert afrikaiak a 2évente megrendezendő A-kupában szerepelnek....éééééértem fiúk! jó meglátás! ;)
13 éve
Arshavinnak esze ágába sincs távozni a klubtól....kijelentette....: DD ennek örülök...holnap rem Nasri is ezt nyilatkozza...:)
13 éve
Törölt felhasználó
na erikszinnyó akkor most elárulom hogy gervinnyó nem brazil hanem elefántcsontparti:D
13 éve
Törölt felhasználó
wright!

erikszinnyó, wikinnyó, alekoszinnyó, ervinnyó, tomekinnyó, eriCescinnyó :) szóval brazil a gyerek.

OFF: Azt hiszem ez a győzelem benne lesz az Arsenal történelmének 10 legfontosabb momentumában! http://www.youtube.com/watch?v=Dx-vO84DoAI

Szólj hozzá